• کابل کشی شبکه

    کابل کشی شبکه و ترانکینگ

    کابل کشی شبکه کامپیوتری همان طور که از نامش پیداست، کارهایی است که برای کشیدن کابل در یک شبکه کامپیوتری گفته می شود. کابل ها، کامپیوترها را از طریق سوییچ ها به هم متصل می کند و باعث می شود تا شما یک شبکه کامیپوتری داشته باشد. هم چنین کابل ها دیگر تجهیزات شبکه مانند پرینتر و دوربین های مداربسته را نیز به به شبکه وصل می کند. خدمات کابل کشی در زمره خدمات زیرساختی یک شبکه محسوب می شود و باید به درستی و با استفاده از تجهیزات مناسب و توسط کارشناسان و متخصصین انجام شود. ترانکینگ ها نیز در این میان محفظه های دربسته ای هستند که برای محافظت از سیم ها استفاده می شوند و می توانند مانند داکت ها به خوبی باعث بالا رفتن امنیت کابل ها شوند. البته بین داکت ها و ترانکینگ تفاوت وجود دارد.  در این مطلب به خدمات کابل کشی و ترانکینگ شبکه پرداخته شده است.

    جهت پشتیبانی دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    کابل کشی شبکه

    مراحل کابل کشی شبکه

    ۱

    بازدید از مکان

    ۲

    تعیین هزینه پیکربندی کابل کشی شبکه

    ۳

    تعیین وقت اجرای پروژه

    برای پیکربندی شبکه کامپوتری طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای نطراحی شبکه کامپوتری بازدید خواهند کرد.

    جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

    پخش ویدیو

    نمونه پروژه ها

    چرا انتخاب دلتا تک ؟

    پخش ویدیو
    پخش ویدیو

    خدمات کابل کشی و ترانکینگ شبکه

    همان طور که گفته شد، کابل کشی به کشیدن کابل و متصل کردن تجهیزات شبکه از طریق کابل گفته می شود. کابل کشی مناسب و درست روی سرعت و کیفیت شبکه کامپیوتری تاثیر دارد. در زیر به دلایل اهمیت کابل کشی پرداخته شده است:

    جهت نصب دوربین مداربسته سازمان ها با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    تاثیر روی سرعت و کیفیت شبکه:

    یکی از دلایل اهمیت کابل کشی شبکه و اهمیت درست انجام شدن آن اینست که روی سرعت و کیفیت تاثیر دارد. اگر کابل کشی به طرز مناسب و درستی انجام شود، شما یک شبکه پرسرعت و مناسب خواهید داشت که خیلی کم دچار مشکل خواهد شد. اگر کابل کشی به صورت درست انجام نشود و دچار مشکل باشد، بالطبع شبکه هم دچار مشکل خواهد شد و نمی تواند کارکرد مناسبی داشته باشد.

    تاثیر روی مدیریت شبکه :

    هر چقدر که سیم کشی یا کابل کشی به شکل بهتر و منظم تری انجام شود، مدیریت شبکه نیز آسان تر خواهد بود. شما به خوبی محل کابل ها و نحوه اتصال تجهیزات به همدیگر را می دانید و می توانید به خوبی شبکه را مدیریت کنید.

    تاثیر روی عیب یابی :

    از دیگر دلایلی که اهمیت کابل کشی شبکه را نشان می دهد ، این است که اگر کابل کشی یا سیم کشی به طرز مناسبی انجام شده باشد یافتن عیوب شبکه و کابل ها نیز راحت تر خواهد بود. اگر هم به صورت شلوغ و نامناسبی انجام شده باشد عیب یابی شبکه سخت تر خواهد بود. پس باید به کابل کشی اهمیت ویژه داد تا در  آینده بهتر بتوان کار عیب یابی شبکه را انجام دادو در کمترین زمان عیب را برطرف کرد.

    برای دریافت خدمات طراحی شبکه کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    تاثیر روی تغییرات شبکه:

    ممکن است شما بعدا نیاز پیدا کنید تا در شبکه تغییر ایجاد کنید. برای همین نیاز دارید تا کابل کشی را به صورت مناسبی انجام دهید.  هر چقدر که کابل کشی به شکل بهتری انجام شده باشد، تغییراتی که قرار است در آینده انجام شود بهتر انجام می شود و هرچقدر که کابل کشی شکل مناسبی نداشته باشد تغییرات شبکه در آینده سخت تر و زمان تر خواهد بود. اگر شما در آینده بخواهید شبکه خود را گسترش دهید، آن گاه کابل کشی شبکه بسیار مهم خواهد بود.

    بنابراین کار کابل کشی از اهمیت زیادی برخوردار است و باید به شکل مناسب و استاندارد انجام شود.

    در کنار کابل کشی، ترانیکینگ شبکه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. ترانکینگ شبکه باعث می شود تا کابل های شبکه ایمن تر باشند و نیز کار تغییرات در کابل کشی در آینده راحت تر باشد. با ترانکینگ مناسب شبکه می توان تعداد پریزها را کاهش یا افزایش داد و از پوسیدگی و زنگ زدگی کابل ها جلوگیری کرد و عمر آنها را بیشتر کرد. هم چنین با ترانکینگ می توان مکان کلیدها و پریزها را تغییر داد. از مزیت های دیگر ترانکینگ شبکه این است که از تداخل الکترومغناطیسی و نویز جلوگیری می کند، باعث زیبایی بیشتر محیط می شود و کابل ها را منظم و مرتب می کند.

    مراحل کابل کشی شبکه

    اما کابل کشی چه مراحلی دارد و باید چه کارهایی انجام داد تا بتوانید به خوبی کابل کشی شبکه را انجام دهید:

    ۱.تهیه نقشه سیم کشی یا کابل کشی شبکه:

    برای این که بتوانید به خوبی یک شبکه را سیم کشی کنید و کابل ها را در جاهای مناسب نصب کنید، نیاز به یک نقشه راهنما دارید. نقشه باعث می شود تا شما بدانید باید دقیقا چه کار کنید. برای هر کاری یک نقشه لازم است و برای کار مهمی مانند کابل کشی شبکه نیز نیاز ب نقشه ای مشخص و جامع است. در ابتدا فرد متخصص کابل کشی و تجهیزات پسیو از مکان بازدید می کند و به خوبی همه چیز را بررسی می کند. سپس مطابق با مکان مورد نظر، نقشه نودها را می کشید و طول و مسیر کابل ها  نیز به خوبی مشخص می کند.

    مسیر کابل ها باید در یک نقشه مشخص و معلوم باشد و نودها باید به خوبی شماره گذاری شده باشند. هم چنین در یک نقشه محل قرارگیری دیتاسنترها و اتاق سرور و محل تجهیزاتی مانند رک ها نیز به خوبی مشخص خواهد بود. با یک نقشه مناسب به خوبی می تواند سیم کشی را انجام داد و رک ها و سوییچ ها را به خوبی نصب کرد. داشتن یک نقشه می تواند به خوبی در آینده باعث شود تا مشکلات سریع تر شناسایی شوند و حل گردند.

    ۲.انتخاب کابل مناسب و تهیه تجهیزات مربوط به کابل کشی:

    در مرحله بعدی شما نیاز دارید تا تجهیزات کابل کشی را تهیه کنید. بدون شک، مهم ترین چیز برای کابل کشی خود کابل است. امروزه انواع مختلفی از کابل وجود دارد که هر کدام ویژگی های خودشان را دارند. برخی کابل ها دارای کیفیت متوسطی هستند و برخی کابل ها کیفیت بالایی دارند. با توجه به سرمایه خود و نیز نیاز خود کابل مناسبی را انتخاب کنید و در کنار آن تجهیزات دیگر مربوط به کابل کشی را نیز تهیه نمایید.

    قبل از خرید کابل، حتما آن را تست کنید و نیز کار خرید را از فروشگاه های معتبر انجام دهید. امروزه برخی کابل های بی کیفیت چینی در بازار هستند که باید مراقب باشید آنها را نخرید.

    برای نصب و کانفیگ فایروال با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۳.کابل کشی مطابق مسیر نقشه:

    در مرحله بعدی شما باید طبق مسیری که در نقشه وجود دارد، کابل ها را بکشید. دقت داشته باشید که مسیر کابل در یک نقشه به صورت کلی است و برای کابل کشی در واقعیت و روی دیوارها و کف یک ساختمان با توجه به موانع و نیز حفظ زیبایی ساختمان، مسیری را انتخاب کرد که کمترین موانع را داشته باشد و حداقل فاصله را از رک داشته باشد.

    در هنگام کابل کشی باید به این نکته توجه داشته باشید که آن را از کنار کابل های برق و تجهیزاتی که تولید نویز می کنند عبور ندهید. حداقل فاصله کابل شبکه شما از کابل برق، باید ۳۰ سانتی متر باشد. در صورتی که مجبور هستید که کابل را از کنار کابل برق عبور دهید، از کابل های روکش دار استفاده کنید و مسیر کابل را نیز جدا کرده و از انواع عایق دار انتخاب نمایید.

    همه کابل کشی ها را به خوبی انجام دهید و در هنگام کابل کشی به نکات مهم توجه کنید. از جمله این نکات این است که کابل را بیش از ۹۰ درجه خم نکنید که موجب کاهش سرعت می شود، بیش از اندازه مجاز کابل نکشید، کابل ها را در ابتدا و انتهای آنها لیبل گذاری کنید تا بتوان اطلاعات کابل را به خوبی روی آن خواند، مراقب باشید به کابل ها آسیب وارد نشود، اگر کابل آسیب دید و پارگی در آن ایجاد شد آن را تعویض کنید و کابل ها نباید تحت فشار باشند.

    جهت اطلاع از هزینه نصب دوربین ثبت پلاک با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    در کنار مراحل کابل کشی، مراحل ترانکینگ شبکه نیز به خوبی انجام می شود. در زمانی که در حال کابل کشی هستید، همزمان با آن ترانکینگ شبکه را نیز باید انجام دهید. مراحل آن نیز این گونه است که ابتدا تجهیزات ترانکینگ مناسبی را انتخاب می کنید و سپس طبق مسیر مشخص شده، ترانک ها را نصب می کنید تا کابل ها از درون آن عبور کنند.

    نکته : یادتان باشد که ترانکینگ با داکت فرق دارد. داکت ها سایز محدودتری دارند، مقاومت کمتری دارند ، قیمت ارزان تری دارند و نمی توان روی آنها پریز برق و تلفن یا کلید نصب کرد. این در حالی است که می توان روی ترانکینگ به خوبی به خوبی پریز و کلید نصب کرد. این کار باعث می شود تا شما زیر ساخت بهتری داشته باشید.

    تعرفه و هزینه ترانکینگ شبکه

    اما هزینه و تعرفه کابل کشی شبکه چقدر است؟ در جواب این سوال باید گفت که هزینه کابل کشی یک شبکه به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به آنها پرداخته شده است:

    جهت تعمیر دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    هزینه طراحی نقشه کابل کشی:

    همان طور که گفته شد شما در مرحله اول نیاز دارید تا یک نقشه مناسب برای کابل کشی ساختمان یا محیط مورد نظر داشته  باشید. این کار توسط افراد متخصص و مجرب در این زمینه انجام می شود. این کار از طریق نرم افزارها انجام می شود. بدون شک طراحی نقشه دارای هزینه است. هر چقدر که طراحی نقشه کابل کشی یک ساختمان پیچیده تر و سخت تر باشد هزینه آن هم بیشتر خواهد بود.

    متراژ کابل استفاده شده: مسلما هر چقدر که کابل بیشتری کشیده شود، هزینه آن هم بیشتر خواهد بود. قیمت به ازای هر متر کابل کشی تعیین می شود. بنابراین هر چقدر که مسیرهای کابل کشی، طولانی تر باشند باید هزینه بیشتری روی دست شما خواهید بود. این که متراژ کابل در کابل کشی چقدر باشد به نوع ساختمان و طراحی داخلی آن بستگی دارد. هر چقدر که موانع کمتری سر راه باشد، کابل کمتری برای شبکه مصرف خواهد شد و در نتیجه هزینه کمتری هم خواهد بود.

    البته باید توجه داشت که به خاطر این که متراژ کمتری از کابل استفاده شود و هزینه کمتری ایجاد شود، نباید کاری کرد که از کیفیت کابل کشی کم شود و باید به این  نکته توجه داشت. کار کابل کشی حتما باید توسط افراد متخصص انجام شود.

    برای دریافت خدمات پشتیبانی سرور با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    تعداد نودهای شبکه:

    منظور از نود در شبکه، همان کامپیوتری است که به شبکه متصل شده است و الان یک ایستگاه کاری است. هر چقدر که تعداد نود در شبکه بیشتر باشد کابل کشی کردن شبکه نیز قیمت بیشتری خواهد داشت چون حجم کار را بالا می برد.

    نوع کابل کشی:

    از دیگر عواملی که روی هزینه کابل کشی شبکه تاثیر می گذارد، نوع کابل کشی است. برخی کابل کشی ها روکار است و برخی توکار. کابل کشی تو کار و کابل کشی از کف ساختمان مسلما هزینه بیشتری دارد  وقیمت آن بالاتر است. شما باید در ابتدا تشخیص دهید که چه نوع کابل کشی برای ساختمان ومحیط شما مناسب تر است. متخصصین شبکه و افراد ماهر در زمینه کابل کشی به خوبی می توانند در این زمینه نظردهی کنند و بهترین گزینه را برای شما تشخیص دهند.

    جهت نصب دوربین مداربسته ادارات با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    نوع تجهیزات مورد نیاز برای کابل کشی شبکه:

    این که برای کابل کشی چه نوع تجهیزاتی استفاده شود، روی قیمت آن تاثیر دارد. برای مثال نصب برخی پچ پنل ها در مسیر کابل در مقایسه با برخی دیگر از پچ پنل ها گران تر می باشد. هر چقدر هم که تعداد آنها بیشتر باشد مسلما هزینه بیشتر خواهد بود.

    درخواست های اضافه:

    ممکن است در حین کابل کشی، کارفرما درخواستهایی جداگانه و اضافی در حین کابل کشی داشته باشد که در لیست معمول خدمات کابل کشی نباشد. این خدمات مسلما باعث بالا رفتن هزینه کابل کشی شبکه خواهد شد.

    قیمت کابل کشی شبکه

    برای هزینه ترانیکینگ هم می توان گفت که هزینه آن به متراژ آن و نوع آن بستگی دارد. هر چقدر که متراژ بیشتری از ترانکینگ انجام شود و نوع آن گران تر و بهتر باشد هزینه آن هم بیشتر خواهد بود.

    انواع روش های کابل کشی شبکه

    کابل کشی شبکه می تواند از روش های مختلفی انجام می شود. هر چقدر که روش ها زحمت بیشتری داشته باشند، هزینه انجام انها هم بیشتر

    خواهد بود. در زیر به این روش ها پرداخته شده است و توضیحاتی ارائه داده شده است:

    کابل کشی روکار:

    همان طور که از نامش پیداست،در این نوع کابل کشی شما کابل را از روی دیوار و کف یک ساختمان و محیط عبور می دهید. افراد می توانند به خوبی مسیر عبور کابل شبکه را در این نوع کابل کشی مشاهده کنند. در این روش ، کار کابل کشی سریع تر و به شکل کم هزینه تری انجام می شود و دلیل آن هم کاملا مشخص است. زمانی که شما نیازی به کندن دیوار و سوراخ کردن آن و نیز سوراخ نمودن کف و کندنش نداشته باشید،

    کار سریع تر انجام خواهد شد. برای زیبایی دیوار و کف در این نوع روکشی، آنها را درون ترانکینگ یا داکت قرار می دهند. با قرار دادن کابل ها در ترانکینگ هم آنها نظم بهتری می گیرند وهم امنیت بیشتری خواهند داشت و آسیب کمتری به کابل وارد خواهد شد و در نتیجه عمر بیشتری خواهند داشت.

    مزیت این نوع کابل کشی این است که می توان به راحتی به کابل ها و سیم ها دسترسی دسترسی داشت، هزینه کمتری نسبت به کابل کشی توکار کمتر است و مار عیب یابی کابل نیز سریع تر انجام خواهد داشت.

    برای دریافت خدمات پسیو شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    کابل کشی توکار:

    زمانی که شما کابل ها را در دل دیوار یا کف ساختمان پنهان کنید آن گاه شما کابل کشی خود را به روش توکار انجام داده اید. تنها مزیت این روش این است که زیبایی آن بیشتر است و منجر به تغییر ظاهر دیوار و  کف یک ساختمان نخواهد شد اما معایبی دارد که باعث می شود افراد به طور کلی کابل کشی روکار را ترجیح دهند.

    معایب این نوع کابل کشی این است که دسترسی به سیم ها و کابل ها دشوارتر است، عیبت یابی دشوارتر خواهد بود، هزینه این نوع کابل کشی بیشتر است و این که هزینه تعمیر آن نیز بیشتر است چون برای پیدا کردن عیب کابل و رفع آن باید دیوار یا کف را خراب کرد و دوباره آن را با گچ یا دیگر مصالح مرمت نمود.

    مانند کابل کشی که در دو شکل توکار و روکار انجام می شود، ترانکینگ نیز به دو شکل توکار و روکار انجام می شود. مسلما اکثر افراد ترانکینگ روکار را ترجیح می دهند چون هم سریع تر انجام می شود، هم هزینه آن کمتر است و هم در آینده کار عیب یابی و تعمیر کابل در ترانکینگ راحت تر خواهد بود.تنها مزیتی که ترانکینگ توکار می تواند داشته باشد، زیبایی بیشتر دیوار و کف است.

    همان طور که می بینید که کابل کشی و ترانکینگ می تواند به دو روش توکار و روکار انجام شود. توجه داشته باشید که این دو با هم هستند. یعنی وقتی کابل کشی توکار است پس ترانکینگ هم باید توکار باشد و وقتی کابل کشی به شکل روکار انجام می شود، ترانکینگ نیز روکار انجام خواهد شد.بهرحال ترانکینگ کار محافظت از سیم را به عهده دارد و در کنار آن قرار دارد.

    تجهیزات مورد نیاز کابل کشی و ترانکینگ شبکه

    مسلما برای کابل کشی شبکه و نیز ترانکینگ نیاز به تجهیزات دارید. در زیر به تجهیزات مورد نیاز برای کابل کشی شبکه پرداخته شده است:

    کابل:

    مسلما مهم ترین تجهیزات کابل کشی شبکه، خود کابل و سیم شبکه است. برای این که یک شبکه خوب و پرسرعت داشته باشید نیاز دارید تا یک کابل مناسب و باکیفیت انتخاب کنید. هر چقدر که کیفیت کابل شبکه بیشتر باشد، شبکه بهتر و سریع تری خواهید داشت. کابل مجموعه ای از رشته های مسی به هم تابیده است که انواع مختلفی دارد. از میان انواع این کابل ها می توان به کابل بدون شیلد محافظ، کابل دارای شیلد و کابل دارای شیلد و فویل محافظ اشاره کرد.

    در مورد کابل باید به این موضوع توجه داشت که در هنگام کابل کشی باید نکات متعددی را در نظر داشته باشید. کابل را با فشار نکشید که ممکن است به آن آسیب وارد شود، کابل کشی باید منظم باشد تا از القای الکترومغناطیسی جلوگیری شود، کابل باید

    خنک باشد، کابل ها نباید دور یکدیگر پیچ بخورند و به طور کلی نکات متعددی رعایت شود.

    برای دریافت خدمات تعمیر شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    پچ پنل:

    از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای کابل کشی، پچ پنل است. پچ پنل، وسیله ای مستطیل شکل است که وظیفه متصل کردن کابل های شبکه به دیگر تجهیزات مانند سوییچ، روتر و غیره را بر عهده دارد. به عبارت دیگر نودها( کاربر) مستقیما به پچ پنل وصل می شوند و این وسیله آنها را به دیگر تجهیزات شبکه متصل می کند. هر پریز شبکه( یا هر کاربر در شبکه) عملا در پچ پنل یک پورت دارد و از طریق آن پورت به هر دستگاهی که مورد نیاز است وصل می شود. پچ پنل در انواع مختلفی وجود دارد که  می توان بر حسب نیازی که وجود دارد نوع مناسب آن را انتخاب نمود.

    پریز شبکه :

    هر دستگاه که بخواهد به شبکه متصل شود باید برایش یک پریز وجود داشته باشد. کامپیوترها و دیگر تجهیزات از طریق پریز به شبکه وصل می شوند و در واقع انتهای کابل کشی به یک پریز وصل می شود.

    رک:

    رک از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای کابل کشی یک شبکه است. اما رک چیست؟ رک یک محفظه فلزی است که سوییچ،روتر ، سرورها و دیگر چیزها درون آن قرار می گیرند. رک برای محافظت از تجهیزات شبکه است است و در مسیر کابل کشی قرار دارد و باید به خوبی نصب شود. امروزه رک های متنوعی در بازار وجود دارد که می توان به خوبی از آنها استفاده کرد. رک ها بر حسب نوع نصب به رک های دیواری و رک های ایستاده تقسیم می شوند.

    سوکت:

    برای این که بتوانید کابل مسی را به دیگر تجهیزات شبکه وصل کنید نیاز به سوکت دارید. یکی از کارهای فردی که می خواهد کابل کشی را انجام دهد، سوکت زنی است.

    برای پشتیبانی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    سوییچ :

    یکی از مهم ترین تجهیزات برای کابل کشی است. وظیفه این وسیله، وصل کردن تجهیزات شبکه به شکلی مناسب به یکدیگر است.  حتما باید در یک شبکه از سوییچ های مناسب استفاده کرد.

    ترانک:

    ترانک همان طور که می دانید محفظه ای دربسته است که برای محافظت از کابل استفاده می شود. خود ترانکینگ شبکه نیاز دارد تا به خوبی و با ایمنی انجام شود تا نتیجه خوبی حاصل شود. خود ترانکینگ نیاز به تجهیزاتی دارد که از میان انها می توان به مسدود کننده ترانکینگ، کادر ماژول( برای نصب پریزهای برق، تلفن یا شبکه روی ترانیکنگ)، سه راهی ترانکینگ، فریم ترانکینگ، خود ترانکینگ، درزگیر ترانکینگ و پارتیشن ترانکیگ اشاره کرد. هر کدام از این تجهیزات و قطعات ترانکینگ وظیفه ای را در ترانکینگ شبکه برعهده دارند.

    جهت اطلاع از خدمات سیستم نظارت تصویری با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ترانیکنگ شبکه مزیت های متعددی دارد که در قسمت دلایل اهمیت ترانکینگ شبکه به آنها اشاره شده است. مهم ترین دلیل اما حفاظت از کابل ها و بالا رفتن عمر آنها می شود. ترانکینگ در اندازه های مختلفی وجود دارد که می توان بر حسب نیاز خود جهت کابل کشی شبکه، بهترین سایز را انتخاب کرد.

    وسایل و ابزار کاری برای کابل کشی شبکه نیز چیزهایی مانند دریل، پیچ و مهره ها و چسب ها و مانند اینها هستند.

    آموزش کابل کشی شبکه 

    هر کاری نیاز به اموزش دارد و کابل کشی شبکه نیز نیاز به آموزش دیدن دارد. اما اصول اموزش کابل کشی شبکه چیست. در زیر به این اصول پرداخته شده است.

    جهت نصب دوربین مداربسته منازل با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۱.آموزش طراحی نقشه کابل :

    یکی از کارهای مهم در آموزش کابل کشی این است که افراد طراحی نقشه سیم کشی را به خوبی یاد بگیرند. برای این کار نیاز دارند تا دوره هایی را بگذارند. یک نقشه جامع و مناسب از سیم کشی باید دارای ویژگی های مشخصی باشد و بتواند به خوبی مسیری که باید طی شود را نشان دهد.

    ۲.آشنایی کامل با تجهیزات کابل کشی:

    از دیگر آموزش های لازم برای یادگیری کابل کشی این است که فردی که می خواهد کار کابل کشی را انجام دهد به خوبی با تجهیزات آن آشنا باشد. فرد باید به خوبی انواع کابل های شبکه را بشناسد، انواع سوکت ها را بشناسد، بداند که هر وسیله ای چه نقشی دارد و چگونه در شبکه فعالیت می کند و به طور کلی بر تجهیزات شبکه مسلط باشد.

    ۳.آموزش انتخاب تجهیزات مناسب:

    از دیگر آموزش ها این است که پس از آشنایی کامل با تجهیزات شبکه، نوبت این است که فرد یاد بگیرد چگونه به خوبی بر اساس نوع شبکه، محیط کابل کشی و چیزهای دیگر تجهیزات مناسب را برای شبکه و کابل کشی شبکه انتخاب کند. این یکی دیگر از آموزش های مهمی است که فرد باید به خوبی نکات آن را یاد بگیرد.

    برای راه اندازی سوئیچ با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۴.آموزش عملی:

    در مرحله بعد، فرد باید آموزش های عملی کابل کشی را ببینید. این آموزش ها شامل چیزهای مختلفی می شود. در زیر به این آموزش ها و تمرین های عملی اشاره شده است:

    سوکت زنی:

    یکی از کارهای اصلی آموزشی این است که فرد بداند چگونه باید سوکت بزند. سوکت زنی در شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است و باید خوبی اموزش داده شود. سوکت زنی دارای چندین مرحله است و افراد باید به خوبی کار سوکت زنی را بلد باشند.

    کابل کشی:

    آموزش عملی دیگر این است که افراد طبق نقشه و به درستی کابل کشی یا سیم کشی را انجام دهند. کار کابل کشی باید با توجه به رعایت نکات ایمنی و دیگر چیزها انجام شود. فرد باید بداند چگونه سیم ها را در جای خود مستحکم کند و پیش ببرد. سیم ها باید به شکل مناسبی بر طبق مسیر هدایت شوند و باید این کار به صورت منظم انجام شوند. افراد باید به خوبی انواع کابل کشی ( ساده یا پیچیده) را یاد بگیرند تا بتوانند برای هر شرایطی آماده باشند. 

    کابل کشی توکار:

    به جز کابل کشی روکار که رایج ترین نوع کابل کشی است، فرد باید به خوبی کابل کشی توکار را نیز یاد بگیرد. کابل کشی توکار نیاز به رعایت نکاتی دارد که باید به خوبی آموزش داده شود.

    نصب ترانکینگ:

    از دیگر آموزش های شبکه این است که فرد باید بتواند به خوبی ترانکینگ ها را  نصب کند. برای این کار نیاز دارد تا با قطعات ترانکینگ به خوبی آشنایی داشته باشد و به خوبی کارهای مربوط به آن را انجام دهد. اگر هم به جای ترانکینگ از داکت استفاده می شود، چگونگی نصب داکت باید به خوبی آموزش داده شود. یادگیری نصب داکت و ترانک برای محافظت از کابل ها و نیز زیباسازی ضرورت دارد. پس باید به آن توجه کرد.

    نتیجه گیری در مورد کابل کشی شبکه

    به طور کلی فرد باید به خوبی مراحل عملی یک کابل کشی مناسب را بگذاراند و نکات عملی را بیاموزد تا بتواند در انواع ساختمان ها و محیط ها کار کابل کشی برای شبکه را انجام دهد.

    اگر دنبال شرکتی هستید که به خوبی کار کابل کشی شما را با قیمتی مناسب انجام دهد و خدمات خوبی را به شما ارائه بدهد، شرکت دلتاتک در خدمت شماست. دلتاتک با سالها تجربه و تخصص می تواند انواع محیط ها (صنعتی، ادارای، خانگی و غیره) را کابل کشی کند و این کار را نیز به بهترین شکل و در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد. متخصصین دلتاتک به خوبی کابل کشی شبکه شما را انجام می دهند. هم چنین ما بهترین مشاوره ها را درباره شبکه های کامپیوتری و مسائل آنان به شما ارائه می دهیم. می توانید با ما تماس بگیرید.

    جهت نصب دوربین مداربسته کارخانجات با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید

     

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تماس با کارشناسان