• پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    پیکربندی یکی از کارهای مهمی است که باید برای شبکه های کامپیوتری انجام شود. این کار خدمات مختلفی را شامل می شود. پیکربندی همان طور که از نامش پیداست به نوع ارتباط فیزیکی کامیپوترها در یک شبکه گفته می شود. برای یک پیکربندی مناسب، افراد باید هزینه کنند و افراد ماهر و باتجربه ای را به کار بگیرند. در این مطلب به موضع پیکربندی شبکه های کامپیوتری پرداخته شده است.

    هزینه پیکربندی شبکه

    مراحل پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    ۱

    بازدید از مکان

    ۲

    تعیین هزینه پیکربندی شبکه کامپیوتری

    ۳

    تعیین وقت اجرای پروژه

    برای پیکربندی شبکه کامپیوتری طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای نطراحی شبکه کامپیوتری بازدید خواهند کرد.

    جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

    پخش ویدیو

    نمونه پروژه ها

    پخش ویدیو
    پخش ویدیو

    اهمیت پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    پیکربندی به ارتباط فیزیکی یارانه ها در یک شبکه کامپیوتری می گویند. در واقع یعنی این که کامپیوترها چگونه به هم وصل شده اند و به طور کلی پیکره شبکه به چه شکلی می باشد. پیکربندی یکی از مهم ترین مفاهیم در یک شبکه است که باید به خوبی به آن توجه کرد. اما چرا پیکربندی مهم است و باید به خوبی به آن توجه کرد. در زیر به این سوال پاسخ داده شده است و دلایل اهمیت پیکربندی شبکه آورده شده است:

    مدیریت بهتر شبکه های کامپیوتری:

    یکی از دلایل این که پیکربندی شبکه اهمیت دارد این است که یک پیکربندی مناسب می تواند باعث مدیریت بهتر شبکه شود. زمانی که پیکر شبکه شما به طور مناسبی چیده شده باشد مسلما شما بهتر می توانید آنها را مدیریت کنید و در صورت بروز مشکل، خیلی سریع تر آن را رفع کنید.

    متاسفانه خیلی ها به این موضوع توجه نمی کنند و پیکربندی را زیادی جدی نمی گیرند. اما باید دانست که پیکربندی بهتر باعث مدیریت بهتر می شود. ارتباط فیزیکی بین کامپیوترها باید به شکلی مناسب و بهینه باشد. هم چنین پیکربندی مناسب باعث می شود تا شبکه را بتوان در آینده خیلی بهتر و سریع تر ارتقا داد.

    باید دقت داشته باشید که نوع توپولوژی روی مدیریت تاثیر می گذارد. بنابراین باید سعی کرد بهترین توپولوژی و پیکربندی را برای شبکه خود انتخاب کرد. هر کدام از انواع توپولوژی ها مزیت ها و معایب خودشان را دارند که جلوتر به انها پرداخته خواهد شد.

    جهت اطلاع از خدمات دوربین هشمند با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    نظارت بهتر روی شبکه های کامپیوتری:

    از دیگر دلایل اهمیت پیکربندی شبکه های کامپیوتری این است که با پیکربندی خوب، خیلی بهتر می توان روی شبکه نظارت کرد. شما پیکر مناسبی را برای شبکه می چینید و ارتباط بین انها را به بهترین شکل انجام می دهید و از این طریق می توانید به خوبی گلوگاه های اصلی شبکه را کنترل کرد و از این طریق باعث کنترل بهتر شبکه شد.

    امنیت بهتر شبکه های کامیپوتری:

    یکی دیگر از دلایل اهمیت پیکربندی این است که پیکربندی و ارتباطات خوب بین تجهیزات شبکه باعث می شود تا امنیت نیز بهبود یابد. در واقع با انتخاب توپولوژی یا همان پیکربندی مناسب می توان به خوبی نظارت را بر شبکه را بهبود بخشید و از این طریق امنیت را بالا برد. امنیت در شبکه های کامیپوتری بسیار مهم است و از همین رو پیکربندی نیز مهم است چون روی آن تاثیر می گذارد.

    کاهش هزینه ها :

    زمانی که شما برای شبکه کامپیوتری خود، پیکربندی مناسب و کارایی انتخاب کنید مسلما هزینه ها نیز بهتر مدیریت خواهند شد و کاهش خواهند یافت. این یکی دیگر از دلایل اهمیت پیکربندی یا توپولوژی است. زمانی که پیکربندی مناسب باشد، تعمیر و نگهداری و گسترش شبکه راحت تر خواهد بود و در نتیجه هزینه کمتری خواهد بود. با یک پیکربندی مناسب، شما می توانید عیب شبکه خود را بهتر پیدا کنید. نکته ای که باید به آن توجه داشت که هزینه های یک شبکه بر حسب نوع توپولوژی متفاوت خواهد بود. نگهداری از برخی از آنها  آسان تر و از برخی سخت تر و هزینه برتر است.

    برای انتقال سرور با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    آموزش پیکربندی شبکه

    در بالا خواندید که پیکربندی شبکه روی مدیریت، نظارت وامنیت آن تاثیر می گذارد و در واقع روی کیفیت شبکه تاثیر می گذارد. زکانی که بتوان یک شبکه را بهتر مدیریت کرد و بهتر روی آن نظارت کرد تا امن تر باشد مطمئنا کیفیت آن هم افزایش خواهد یافت و این اهمیت پیکربندی را نشان می دهد. امروزه انواع مختلفی از شبکه های کامپیوتری وجود دارند که هر کدام پیکربندی یا توپولوژی خودشان را دارند. اگر کسی می خواهد شبکه خوبی داشته باشد باید با پیکربندی و انواع آن آشنا باشد و نباید آن را کم اهمیت بداند.

    مراحل پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    همان طور که می دانید پیکربندی شبکه از اهمیت بالایی برخوردار است. اما برای پیکربندی مناسب یک شبکه کامپیوتری چه باید کرد و چه کارهایی باید انجام داد؟ در زیر به این سوال جواب داده شده است:

    مرحله اول: ترسیم یک نقشه مناسب:

    در مرحله اول شما باید نوع شبکه خود را مشخص کنید و به خوبی برای آن یک نقشه ترسیم کنید. در این نقشه محل قرارگیری تجهیزات شبکه مشخص است و مشخص می شود که چه تعداد تجهیزات اکتیو و پسیو برای شبکه لازم است.

    برای دریافت خدمات طراحی شبکه کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    مرحله دوم: تهیه تجهیزات شبکه

    در مرحله بعد شما باید تجهیزات شبکه را بر طبق نقشه ای که ترسیم شده است تهیه کنید. تجهیزات باید مناسب و به روز باشند تا نتیجه خوبی حاصل شود.

    مرحله سوم: مدیریت پیکربندی شبکه

    در مرحله بعدی باید بر طبق تجهیزات، شبکه را راه اندازی کنید. پیکربندی و توپولوژی باید به خوبی بر اساس نقشه انجام شود و چینش تجهیزات و کامپیوترها به بهترین شکل صورت گیرد. معماری و ساختاری که شما از پیش انتخاب کرده اید باید به درستی چیده شود و فاصله و نحوه اتصال کامپیوترها و تجهیزات باید به خوبی صورت پذیرد.

    حال کار پیکربندی انجام شده است و شما توانسته اید ساختار و معماری ای که می خواهید را برای شبکه کامپیوتری خود پیاده کنید. کار پیکربندی باید توسط افراد ماهر و متخصص در این کار باید انجام شود و توپولوژی بر طبق خواسته انجام شود. جلوتر درباره انواع توپولوژی ها و ساختارها صحبت شده است.

    جهت تعمیر دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    تعرفه و هزینه پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    تا اینجا دانستید که پیکربندی یا توپولوژی همان ساختار و نحوه چینش اجزای شبکه است که انواع مختلفی دارد. اما مسلما برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری باید هزینه کرد. در زیر به این پرداخته شده است که هزینه پیکربندی شبکه های کامپیوتری چگونه است و به چه چیزهایی بستگی دارد؟

    هزینه ترسیم  و تعریف یک نقشه:

    یکی از هزینه های مربوط به پیکربندی، نقشه مربوط به پیکربندی یا توپولوژی شبکه کامیپوتری است. این هزینه چندان زیاد نیست چون کار نقشه کشی در مدت زمان کمی انجام می شود و محل تجهیزات و نحوه چینش به خوبی مشخص می گردد.

    تعداد اجزای شبکه:

    از دیگر عوامل تاثیرگذار روی هزینه پیکربندی، تعداد اجزای موجود در شبکه است. هر چقدر که تعداد اجزای شبکه بیشتر باشد مسلما پیکربندی آن زمان بیشتری می طلبد و نیاز به انرژی بیشتری دارد. هر قدر هم که زمان کار پیکربندی بیشتر باشد مسلما هزینه بیشتری گرفته خواهد شد. در کنار تعداد اجزای شبکه ، نوع تجهیزات شبکه نیز روی پیکربندی تاثیر دارد.

    در خیلی از پیکربندی ها از تجهیزاتی استفاده می شود که نیاز است که زمان بیشتری برای چینش و اتصال آنها به همدیگر صرف شود. بنابراین هر چقدر شبکه پیچیده تر باشد و نیاز به تلاش بیشتری داشته باشد هزینه پیکربندی بیشتر خواهد بود. تعرفه ها به خوبی بر اساس تعداد کامپیوترها، تعداد سرورها، تعداد روترها و سوییچ ها و دیگر موارد مشخص شده است و هزینه بر اساس آنها محاسبه می شود.

    پس هر چقدر که تعداد اجزای شبکه بیشتر باشد و هر چقدر هم که شبکه بیشتر باشد، هزینه آن بیشتر خواهد بود.

    برای دریافت خدمات کابل کشی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    نوع پیکربندی:

    نوع توپولوژی و پیکربندی نیز به خوبی روی هزینه پیکربندی تاثیر می گذارد. این که توپولوژی شما خطی باشد یا ستاره ای یا اصلا شما قرار است توپولوژی یا پیکربندی بی سیم انجام دهید همگی روی هزینه تاثیر می گذارند چون هر کدام از این توپولوژی ها الزامات خودشان را دارند. هر چقدر که بر حسب نوع پیکربندی، نیاز به زمان بیشتری برای چینش اجزا باشد هزینه بیشتر خواهد بود. هر نوع پیکربندی مزیت های خودش را دارد.

    به طور خلاصه این که هزینه پیکربندی شما به عوامل ترسیم نقشه، تعداد اجزای شبکه، پیچیدگی شبکه و نوع توپولوژی بستگی دارد.

    جهت امنیت شبکه های کامپیوتری با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    انواع پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    اما چه روش هایی برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری وجود دارد؟ در زیر به انواع توپولوژی ها و پیکربندی های شبکه های کامپیوتری پرداخته شده است:

    توپولوژی خطی یا BUS

    در توپولوژی باس تمام سیستم ها به یک کابل اصلی به نام Trunk یا Backbone متصل هستند  برای اتصال کامپیوتر به کابل اصلی از Drop Line استفاده می شود. چون تمام ترافیک از کابل اصلی عبور میکند، طول کابل و تعداد نودها محدود است و ارتقاپذیری کمی دارد. همچنین در یافتن خطا با سختی روبرو هستید و اگر کابل Trunk قطع شود تمام شبکه از کار می افتد یا اصطلاحاً شبکه Down می شود. از مزایای این شبکه، هزینه راه اندازی پایین به دلیل عدم نیاز به دستگاه خاص است. در توپولوژی باس، عیب یابی آسان است.

    توپولوژی ستاره ای یا Star

    در توپولوژی ستاره، همه client ها به یک دستگاه مرکزی که معمولا Switch یا Hub است متصل می شوند. این توپولوژی یکی از رایج ترین توپولوژی های شبکه است. مزایای هم بندی ستاره ای عبارتند از:

    • هزینه کم، مهمترین مزیت توپولوژی استار است چون تنها به پورت I/O و اتصال به هاب با یک لینک نیاز داریم .
    • نصب آن آسان است : نصب این ساختار به دلیل سادگی بسیار آسان و راحت است.
    • کابل کشی کمی لازم است : چون اتصالات زیادی بین کامیپوترها و اجزا وجود ندارد در نتیجه به کابل زیادی نیاز نیست.
    • اگر یک لینک از کار بیفتد برای سیستم های دیگر مشکلی به وجود نخواهد آمد و بقیه شبکه دان نمی شود
    • مدیریت و عیب یابی آن آسان است زیرا لینک به راحتی مشخص است.

    معایب همبندی ستاره ای عبارتند از :

    • اگر دستگاه مرکزی دچار مشکل شود، تمام شبکه Down خواهد شد : همه دستگاه ها به دستگاه مرکزی متصل هستند و به هر حال وقتی این دستگاه دچار مشکل بشود تمام شبکه دچار مشکل می شود.
    • هاب احتیاج به منابع بیشتر و نگهداری منظم است زیرا سیستم مرکزی توپولوژی Star است

    در شبکه های کامپیوتری که ساختار ستاره ای دارند، همه دستگاه ها به یک دستگاه مرکزی متصل می شوند.

    جهت  اطلاع از خدمات دوربین تشخیص چهره با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    توپولوژی token ring یا حلقه ای

    در شبکه های حلقوی، client ها به دستگاهی به نام MAU متصل میشوند. در توپولوژی حلقه هر دستگاه از دو طرف به دو دستگاه دیگر وصل است و بین آنها لینک نظیر به نظیر وجود دارد. در نهایت این اتصالات به صورت حلقه هستند و این شبکه ساختار حلقه ای دارد.

    در نتیجه اگر دستگاهی بخواهد دیتایی به دستگاه دیگر بفرستد، این دیتا در یک جهت ارسال می شود. هر دستگاه دارای ریپیتر است و اگر دیتای دریافتی متعلق به دستگاه دیگری باشد، ریپیتر آن را به دستگاه بعدی می فرستد و این کار آن قدر تکرار می شود تا دیتا به مقصدش برسد. پس هر بسته ای هر کجا که بخواهد برود ابتدا باید token را دریافت کند و سپس تک تک CLIENT ها را دور بزند تا به مقصد مورد نظر برسد.

    نصب توپولوژی حلقه، آسان است و مدیریت آسانی هم دارد چون برای افزودن و کم کردن دستگاه فقط کافیست دو لینک را تغییر دهیم. اما اگر لینکی خراب شود، کل شبکه دان می شود. از طرفی حجم ترافیک داخل شبکه بالاست چون دیتا باید کل حلقه را دور بزند.

    توپولوژی Mesh

    در شبکه مش، هر client با لینک اختصاصی نقطه به نقطه و به طور مستقیم به همه client های دیگر متصل است. اگر n دستگاه داشته باشیم، هر دستگاه به n-1 دستگاه دیگر وصل است و تعداد لینک ها برابر است با n(n-1)/2 .

    مزایای توپولوژی mesh عبارتند از :

    • لینک اختصاصی یعنی این لینک فقط توسط این دو دستگاه استفاده می شود و دیتا فقط بین این دو

    دستگاه رد و بدل میشود در نتیجه مشکل ترافیک نداریم .

    • در صورت خرابی لینک بین دو دستگاه، تاثیری روی شبکه ندارد: این به این دلیل است که همه دستگاه ها مانند تارهای عنکبوت به هم متصل هستند.
    • امنیت بالایی دارد چون لینک نقطه به نقطه است و دسترسی غیرمجاز به آن وجود ندارد .
    • عیب یابی شبکه راحت است .
    • تحمل خطای بالایی دارد .
    • قابل اطمینان و سریع است: سرعت این ساختار زیاد است و به سرعت داده ها را انتقال می یابد.

    برای دریافت خدمات تعمیر شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    معایب توپولوژی mesh عبارتند از :

    • به دلیل نیاز به کابلها و پورت های بیشتر برای client ها، طبیعتاً هزینه بیشتری در بر خواهد داشت
    • در زمینه ارتقا با مشکل مواجه میشویم چون تعداد زیادی دستگاه با لینک نقطه به نقطه به هم وصلند

    توپولوژی Mesh خود به دو دسته تقسیم می شود :

     Full mesh: تمام سیستمها با سیستم های دیگر ارتباط مستقیم دارند

      Partial mesh : هر سیستم صرفاً به چند سیستم متصل است نه همه سیستم ها

    در توپولوژی مش یا همبندی مش، همه سیست مها به همدیگر متصل هستند. درست مثل تاری که بین همه آنها کشیده شده است.

    جهت بازیابی اطلاعات دوربین مداربسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    توپولوژی Hybrid یا ترکیبی

    در این توپولوژی از چند توپولوژی به صورت ترکیبی استفاده می شود تا در شرایط مختلف بهترین عملکرد را در شبکه داشته باشیم. از مزایای توپولوژی هیبریدی این است که بر اساس نیازهای خود می توانید توپولوژی ها را با هم ترکیب کنید در نتیجه ارتقاپذیری شبکه به راحتی انجام می شود چون شبکه موجود با انواع توپولوژی قابل ترکیب است. این یکی از بهترین گزینه ها برای شما خواهد بود.

    معایب توپولوژی عبارتند از :

    • عیب یابی سخت است : از آنجایی که این شبکه ها پیچیدگی بیشتری نسبت به دیگر شبکه ها دارند پیدا کردن عیب انها نیز دشوارتر و سخت تر است.
    • نصب آن سخت است : نصب این ساختار سخت است چون ترکیبی از چند شبکه است.
    • طراحی پیچیده ای دارد در نتیجه نگهداری از آن سخت و هزینه بر است : هر چقدر که یک توپولوژی پیچیده تر باشد مسلما برای نگهداری از آن باید هزینه بیشتری پرداخت کرد.

    توپولوژی بی سیم Wireless

    این توپولوژی مخصوص شبکه های بیسیم بوده که امروزه بسیار پرکاربرد هستند. یکی از معایب این توپولوژی، امنیت پایین آن است. در شبکه وایرلس یا بی سیم دستگاه ها به دو صورت زیر می توانند با یکدیگر ارتباط برقرارکنند  :

    Ad hoc :

    در این توپولوژی دستگاهها بدون هیچگونه تجهیزاتی و فقط از طریق کارت شبکه بی سیم با یکدیگر شبکه ای را راه اندازی می کنند .

    Infrastructure :

    در این توپولوژی اجزا شبکه از طریق دستگاهی به نام Access point با یکدیگر ارتباط برقرار میکنند. این نوع توپولوژی پایداری و سرعت بیشتری نسبت به توپولوژی ad hoc دارد.

    تجهیزات پیکربندی شبکه کامپیوتری چیست؟

    همان طور که فهمیدید پیکربندی یا توپولوژی شبکه های کامیپوتری از اهمیت زیادی برخوردار است و برای همین باید به خوبی انجام شود. اما تجهیزات پیکربندی شبکه های کامپیوتری چیست؟ در جواب این سوال باید گفت که برای پیکربندی، تجهیزات همان تجهیزات شبکه هستند و به چیز اضافی نیاز نیست. در زیر به این تجهیزات پرداخته شده است که در شبکه قرار می گیرند و پیکره مورد نظر را می سازند:

    ۱.کامپیوتر:

    اولین چیزی که شما به آن نیاز دارید کامیپوتر است. شبکه کامیپوتری که بدون کامپیوتر معنا ندارد. شما باید با توجه به نوع شبکه  و نیز هزینه ای که می خواهید انجام دهید، کامپیوترهای مناسبی را برای شبکه خود تهیه کنید. این کامیپوترها به تعداد کاربران شبکه کامپیوتری خواهند بود و باید دارای سیستم مناسبی برای تبادل و انتقال اطلاعات باشند.

    جهت پشتیبانی دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۲.سوییچ:

    زمانی که نام سوییچ به میان می آید منظور سخت افزاری کوچک است که ارتباط بین کامپیوترها  و سرور و دیگر چیزها مانند اسکنر، پرینتر را  در یک شبکه را انجام می دهد. در واقع سوییچ در یک شبکه کامپیوترها و سرورها را  به هم وصل می کند. سوییچ ها در انواع مختلفی وجود دارند. شما می توانید با  توجه به هزینه و نوع نیاز خود دست به انتخاب سوییچ بزنید. اختلاف قیمت بین سوییچ ها می تواند بالا باشد.

    دقت داشته باشید که برای سوییچ با روتر تفاوت  داند. سوییچ اتصالات داخلی یک شبکه کامپیوتری را فراهم می کند و روتر ارتباط بین دو شبکه مجزای کامپیوتری را فراهم می کند. سوییچ یکی از اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز برای یک شبکه کامیپوتری است.

    ۳.کابل شبکه:

    از دیگر تجهیزات مهم برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری، کابل شبکه می باشد. کابل، وظیفه متصل کردن کامپیوترها و روترها و سوییچ ها و دیگر چیزها( پرینتر ، اسکنر و غیره) به سرور یا همدیگر را بر عهده دارد. کابل کواکسیال، کابل فیبر نوری و کابل با زوج سیم به هم تابیده از انواع کابل هایی هستند که در شبکه های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرند.

    ۴.روتر:

    روتر در واقع مسیر متصل شدن یک کامیپوتر را به شبکه تعریف می کند. روتر باعث می شود تا بتوان بین شبکه های کامپیوتری ارتباط برقرار کرد.

    در سازمان ها و ادارات ممکن است که شبکه های مختلفی وجود داشته باشد. برای همین مسلما برای متصل کردن آنها به هم نیاز به روتر دارید. با روتر می توان به راحتی بین شبکه ها داده ها و اطلاعات را تبادل گیرد

    ۵.کارت شبکه:

    این یکی دیگر از تجهیزاتی است که در شبکه ها مورد استفاده قرار می گیرد. این مورد هم در شبکه های با کابل و هم در شبکه های بی سیم کاربرد دارد و از انها برای اتصال کامپیوترها به همدیگر استفاده می شود.

    تجهیزات پسیو شبکه:

    مطمئنا در پیکربندی شبکه، به جز کابل ها تجهیزات پسیو دیگری هم نقش دارند که هر کدام وظیفه خود را انجام می دهند. این تجهیزات شامل رک، داکت و ترانک، سوکت، پچ پنل ها و کیستون ها و دیگر موارد است.

    همان طور که مشاهده می کنید تجهیزاتی که برای پیکربندی شبکه به کار می روند، همان تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه هستند. در واقع در پیکربندی یا توپولوژی، این تجهیزات در چینش و آرایشی مشخص به همدیگر متصل می شوند و باعث می شوند تا یک شبکه منظم ایجاد شود. هر کدام از این پیکربندی ها مزایا ومعایب خودشان را دارند که بالاتر درباره آنها توضیح داده شد و گفته شد که هر کدام از انها چگونه به هم متصل می شوند و چه مزیت ها و عیب هایی دارند. افراد باید با توجه به نیازی که دارند شبکه ای با چینش و پیکره مناسب ایجاد کنند تا بتوانند با همدیگر تبادل اطلاعات کنند و کارشان را پیش ببرند.

    جهت پشتیبانی شبکه های کامپیوتری با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    آموزش پیکربندی شبکه های کامپیوتری

    اما برای این که یک نفر پیکربندی شبکه های کامپیوتری را یاد بگیرد باید آموزش ببیند. در زیر به این آموزش ها اشاره شده است:

    ۱.آشنایی با مفاهیم شبکه:

    در وهله اول ، فردی که می خواهد پیکربندی یا توپولوژی را یاد بگیرد باید به خوبی با مفاهیم شبکه و تعاریف آن آشنا شود. شما باید بدانید که شبکه چیست و چه وظیفه ای بر عهده دارد. اصطلاحات و مفاهیم مختلفی در شبکه وجود دارد که افراد باید به خوبی آن را یاد بگیرند. این ها از ضروریات است وباید در وهله اول این مطالب را فرا گرفت.

    ۲.آشنایی با تجهیزات شبکه:

    در مرحله بعد و پس از آشنایی با شبکه، نوبت آشنایی با تجهیزات شبکه است. یک فرد باید به خوبی با تجهیزات مختلف شبکه و وظایف آنها آشنا شود. فرد باید به خوبی بداند که تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه چیستند و هر کدام از این تجهیزات در شبکه چه نقشی را بر عهده دارند. امروزه برای یک شبکه، تجهیزات مختلفی وجود دارد و یک فرد باید با همه آنها آشنا باشد.

    شخصی که در حال آموزش است باید بداند که انواع کابل ها چیستند، هاب چیست، سوییچ چیست، روتر چیست و به خوبی نحوه اتصال انها به همدیگر را بداند . چون این نوع اتصال و چینش آنها می باشد که در پیکربندی و توپولوژی اهمیت دارد. یک فرد باید وظیفه هر کدام از تجهیزات را بداند تا بتواند از آنها در یک ساختار و آرایش مشخص به خوبی استفاده کند و یک شبکه مناسب را ایجاد کند. آشنایی با تجهیزات شبکه هم به صورت تئوری و هم به صورت عملی است. فرد باید هر کدام از تجهیزات را از نزدیک ببیند و نقش هر کدام را در شبکه مشاهده کند.

    ۳.آشنایی با پیکربندی و مفاهیم آن:

    پس از آشنایی با مفاهیم شبکه و آشنایی با تجهیزات شبکه و وظایف آنها، نوبت آنست که فرد بداند که پیکربندی چیست و مفاهیم مربوط به ان کدام هستند. این مفاهیم بسیار آسان هستند و به راحتی فرا گرفته می شوند.

    ۴.آشنایی با انواع توپولوژی و پیکربندی:

    در گام بعد و پس از آشنایی با مفهوم پیکربندی نوبت آن است که با انواع پیکربندی ها یا در واقع با انواع ساختارها و چینش ها آشنا شوید. فردی که در حال آموزش دیدن است باید به خوبی انواع توپولوژی ها را بشناسد. در این مطلب و در بخش روش ها و انواع توپولوژی، انواع ساختارها و پیکربندی ها توضیح داده شد و درباره آنها توضیحاتی داده شد. فرد باید به خوبی با انواع این ساختارها آشنا شود و مزیت ها ومعایب آنها را به خوبی درک کند. توپولوژی یک شبکه می تواند مش، حلقه ای، خطی، ستاره ای، هیبریدی یا بی سیم باشد که فردی که در حال آموزش دیدن است باید به خوبی با آنها آشنا شود.

    جهت اطلاع از هزینه نصب دوربین ثبت پلاک با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۵.تمرین عملی :

    پس از آن که فرد با انواع توپولوژی ها آشنا شد، نوبت آنست که به خوبی با تمرین های عملی نحوه ساختن آنها را یاد بگیرد. با تمرین های عملی شما باید از تجهیزات شبکه استفاده کنید و انواع ساختارها را تمرین کنید. شما باید یاد بگیرید که برای هر شبکه نیاز به چه تجهیزاتی دارید و چگونه از این تجهیزات در پیکربندی مد نظر استفاده کنید. زمانی که کارها به صورت عملی جلو برود، هم فرد یاد می گیرد که انواع پیکربندی ها چگونه چیده می شوند و هم تمرینی عملی برای کار با تجهیزات شبکه و کاربرد آنها می باشد.

    پیکربندی سرورهای شبکه

    این که بزرگی یک شبکه چقدر باشد بستگی به نوع تمرین شما دارد. هر چقدر که مهارت و تجربه شما بیشتر شود، شما باید پیکربندی های سخت تر و بزرگتری را تمرین کنید تا در آخر به خوبی بتوانید هر نوع پیکربندی را با هر بزرگی به خوبی برقرار کنید.

    پیکربندی شبکه های بی سیم

    امروزه شرکت ها و مجموعه ها ، دوره های آموزشی خوبی درباره پیکربندی شبکه های کامپیوتری برگزار می کنند و در انها به خوبی به افراد آموزش می دهند که پیکربندی چیست و برای ایجاد چینش های مختلف باید چه کاری انجام دهند.

    اگر دوست دارید تا از خدمات خوبی در زمینه پیکربندی بهره مند شوید، می توانید با دلتاتک تماس بگیرید. ما به خوبی پیکربندی شبکه های کامپیوتری شما را بر طبق نیاز و خواسته شما انجام می دهیم و شبکه شما را نصب و راه اندازی می کنیم و این کار را ا هزینه ای مناسب و مقرون به صرفه صورت می دهیم. هم چنین می توانید از مشاوره های دلتاتک در زمینه پیکربندی نیز بهره مند شوید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تماس با کارشناسان