
پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
شبکه های کامپیوتری، مجموعه ای از کامیپوترها و دیگر تجهیزات هستند که به همدیگر متصل هستند و می توانند بین همدیگر تبادل اطلاعات و داده کنند. این شبکه ها انواع مختلفی دارند. شبکه ها می توانند دارای سرور باشند یا بدون سرور باشند و می توانند باسیم باشند یا بی سیم باشند. هر کدام از این شبکه ها مزیت های خودشان را دارند. شبکه های کامپیوتری باعث می شوند تا انتقال داده و اطلاعات سریع تر صورت گیرد، هزینه ها مدیریت شود و کارکرد یک سیستم کاری بالاتر برود. حال به بررسی پشتیبانی شبکه های کامپیوتری در دلتاتک می پردازیم.
شبکه های کامپیوتری پس از نصب و راه اندازی نیاز به پشتیبانی و نگهداری دارند. پشتیبانی از شبکه های کامیپوتری که به طور خلاصه به آن پشتیبانی شبکه می گویند، به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در جهت حفظ، نگه داری و حل کردن مشکلات شبکه صورت می گیرد. در این مطلب درباره پشتیبانی از شبکه صحبت شده است.


مراحل پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
۱
بازدید از مکان
۲
تعیین هزینه پشتیبانی شبکه کامپیوتری
۳
تعیین وقت اجرای پروژه
برای طراحی شبکه کامپوتری طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای نطراحی شبکه کامپوتری بازدید خواهند کرد.
جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

نمونه پروژه ها
چرا انتخاب دلتا تک ؟
- ارائه گارانتی و پشتیبانی نامحدود
- تضمین بهترین کیفیت و قیمت بازار
- استفاده از برترین کارشناسان و تجهیزات روز
- استفاده از محصولات باکیفیت و حرفه ای
- خرید مستقیم و بدون واسطه از شرکت
- انجام پروژه در کمترین زمان


اهمیت پشتیبانی و نگهداری از شبکه های کامپیوتری
اما پشتیبانی و نگهداری از شبکه های کامپیوتری به چه دلیل مهم است و چرا باید از شبکه کامیپوتری خود پشتیبانی کرد؟ در زیر به دلایل مهم بودن پشتیبانی و نگهداری از شبکه های کامیپوتری پرداخته شده است:
۱.نگهداری و حفاظت از شبکه:
یکی از دلایل اهمیت پشتیبانی از شبکه های کامیپوتری این است که بهرحال شبکه های کامیپوتری چیزی نیست جز مجموعه ای از تجهیزات که در کنار هم یک شبکه را تشکیل داده اند. زمانی که شما از شبکه خود پشتیبانی می کنید یعنی در واقع مراقب آن هستند تا به خوبی کار کند و برایش مشکلی پیش نیاید. شما با اقدامات مناسبی که انجام می دهید از بروز مشکلات جلوگیری می کنید و در واقع از شبکه خود محافظت و نگهداری می کنید.
تمام اطلاعات مربوط به شبکه( سخت افزاری یا نرم افزاری) به صورت کامل مستند می شود و نقشه شبکه نیز به همراه جزییات تجهیزات در اختیار تیم پشتیبانی است تا بتوانند به خوبی برای حفظ و نگهداری شبکه کامیپوتری اقدام کنند. هر چقدر که شبکه بزرگتر باشد، داشتن این اطلاعات مهم تر است.
تیم های پشتیبانی باید به صورت دوره ای تجهیزات و عملکرد شبکه کامپیوتری را بررسی کنند و از سلامت شبکه مطمئن شوند. در کنار محافظت و بررسی از تجهیزات، یکی از مهم ترین دلایل پشتیبانی شبکه، حفظ اطلاعات است. اطلاعات و داده های شبکه باید امن باشند، از آنها بک آپ گرفته شود و در جایی مناسب نگهداری شوند و این از وظایف کارشناس پشتیبانی است.
جهت پشتیبانی دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
۲.رفع ایرادهای شبکه:
شبکه دارای تجهیزات اکتیو و پسیو مختلفی است که هر کدام از آنها ممکن است دچار ایراد شوند. با پشتیبانی و نگهداری از شبکه، ایرادات به خوبی و به سرعت رفع می گردد. شما برای رفع ایرادات و مشکلاتی که پیش می آید نیاز به پشتیبانی شبکه دارید. ایراد می تواند در کامپیوترها، پرینتر، روتر ، سوییچ یا کابل ها یا هر چیز دیگر در شبکه باشد. متخصصین پشتیبانی شبکه به سرعت مشکل را شناسایی می کنند و برای رفع آن اقدام می کنند و این دلیل دیگر اهمیت پشتیبانی شبکه های کامپیوتری می باشد.
پشتیبانی برای حل مشکل می تواند از راه دور یا به صورت حضوری انجام شود. برای مواردی حضور کارشناسان الزامی است اما برای مواردی کارشناس پشتیبانی شبکه از راه دور و از طریق نرم افزاری می تواند برای حل مشکل اقدام کند.
۳.ارتقاء شبکه:
از دیگر دلایل اهمیت پشتیبانی از شبکه، ارتقاء دادن شبکه است. برای این که شبکه کامپیوتری شما خود را بتوانید به خوبی ارتقاء دهید نیاز دارید تا تیم پشتیبانی و حفاظت از شبکه داشته باشید. انها با تخصصی که دارند به خوبی می دانند که برای ارتقاء شبکه باید چه قطعاتی را تعویض کرد، چگونه باید سطح امنیت آن را بالاتر برد، چگونه می توان آن را وسیع تر کرد و کارهای مورد نیاز دیگر را انجام داد. یک تیم پشتیبانی متخصص و مجرب می تواند به خوبی شبکه شما را ارتقاء دهد و باعث شود تا سرعت و کیفیت و نیز امنیت شبکه شما بالاتر برود.
برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
مراحل پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری چیزی نیست که دارای مراحل خاصی باشد اما اگر یک تکنسین یا کارشناس پشتیبان شبکه بخواهد پشتیبانی خوبی از شبکه های کامپیوتری انجام دهد باید موارد زیر را به صورت روزانه انجام دهد:
چک لیست پشتیبانی شبکه
۱.نظارت بر امنیت سیستم ها:
پشتیبان باید هر روز بر امنیت سیستم های شبکه نظارت داشته باشد و بر امنیت آنها نظارت کند. اگر مشکلی وجود داشته باشد پشتیبان باید به سرعت برای رفع آن اقدام کند.
۲.عیب یابی شبکه:
تیم پشتیبانی باید به خوبی شبکه را عیب یابی کند. این عیب ها می توانند نرم افزاری یا سخت افزاری باشند.
۳.رفع خطاهای شبکه:
اگر پس از عیب یابی، خطایی در شبکه دیده شد باید بلافاصله برای رفع آن اقدام شود.
جهت طراحی نقشه دوربین تحت شبکه با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
۴.نظارت بر استفاده از شبکه:
وقتی کار پشتیبانی از شبکه انجام می شود، یعنی بر استفاده از شبکه هم به خوبی نظارت می شود. این که هر فرد چگونه و به چه میزان از شبکه استفاده می کند به خوبی تحت رصد است. این کار باید به خوبی انجام شود.
۵.پشتیبان گیری از داده ها و اطلاعات:
از دیگر کارهای پشتیبان شبکه، این است که به خوبی از داده ها و اطلاعات شبکه، بک آپ بگیرد و امنیت آن را نیز به خوبی تامین کند. این کار با توجه به نوع دیتا انجام می شود و از اطلاعات به خوبی پشتیبانی می شود.
۶.پشتیبانی فنی از افرادی که از شبکه استفاده می کنند:
از دیگر کارهایی که به صورت روزانه توسط تیم پشتیبانی یک شبکه انجام می شود، پشتیبانی فنی از افرادی است که در حال استفاده از شبکه می باشند.
کارهای بالا در کنار کارهای دیگری چون تنظیم حساب های کاربری، نصب نرم افزارهای مختف و دیگر موارد از کارهای روزانه کارشناسان پشتیبانی شبکه است. این افراد اما برخی کارها مانند بررسی دوره ای تجهیزات، تعویض یا تعمیر قطعات و ارتقاء سیستم شبکه را به هر از مدتی انجام می دهند تا شبکه کامیپوتری بتواند به خوبی جوابگوی نیازها باشد.
یک فرد پشتیبان باید ماهانه گزارشی از عملکرد تیم پشتیبانی ارائه دهد و دارای مهارت های ارتباطی و مدیریتی باشد تا کار پشتیبانی را به خوبی جلو ببرد . در مواقع حساس و بحرانی، فرد پشتیبان به خوبی باید بتواند از شبکه محافظت کند و اجازه ندهد تا اتفاقی برای امنیت شبکه بیفتد.
اگر بخواهیم برای پشتیبانی و نگهداری از شبکه های کامپیوتری مراحلی را نام ببریم باید چنین بگوییم: مرحله اول حفظ و نگهداری از شبکه و اطلاعات آن است، مرحله دوم عیب یابی سخت افزاری و نرم افزاری است، مرحله سوم رفع عیب و خطاهای شبکه است و مرحله آخر نیز ارتقاء شبکه است. هر کدام از این مراحل خود دارای زیرمجموعه های متعددی است که باید به خوبی انجام شوند.
برای دریافت خدمات تعمیر شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
نمونه قرارداد پشتیبانی شبکه
به طور خلاصه این را بدانید که کارهای زیادی برای پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری انجام می شود. یادتان باشد که یک شبکه نیاز مبرم و حیاتی به پشتیبانی دارد. اگر از یک شبکه کامپیوتری پشتیبانی خوبی صورت نگیرد در صورت بروز مشکل، رفع آن زمان زیادی می برد و نیز در کنار آن ممکن است اطلاعات و دیتاهای شبکه دچار اسیب شوند یا از بین بروند. پشتیبانی باعث می شود تا در کمترین زمان مشکل رفع شود و نیز آینده شبکه برای ارتقاء یافتن به خوبی برنامه ریزی شده باشد.
جهت اطلاع از خدمات دوربین هوشمند با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
تعرفه و هزینه پشتیبانی و نگهداری شبکه های کامپیوتری
بدون شک پشتیبانی و نگهداری از شبکه های کامپیوتری بدون هزینه نیست. هزینه پشتیبانی از شبکه کامپیوتری چگونه محاسبه می شود و چه تعرفه هایی دارد؟ در زیر به این سوال به خوبی جواب داده شده است.
قیمت پشتبانی شبکه های کامپیوتری یک چیز ثابت نیست و بر اساس عوامل مختلفی تعیین می شود. شرکت های پشتیبانی دهنده بر اساس عوامل زیر قیمتی را به طرف مقابل می گویند و با او قرارداد می بندند:
تعرفه قرارداد پشتیبانی شبکه
تعداد تجهیزات شبکه:
یکی از موارد تعیین کننده و تاثیرگذار در هزینه پشتیبانی، تعداد تجهیزات می باشد. هر چقدر که تعداد کامپیوترها، پرینترها ، سرورها و دیگر تجهیزات بیشتر باشد هزینه پشتیبانی از آنها نیز بیشتر است و این بسیار طبیعی است. بهرحال برای بررسی هر کدام از آنها و نیز نظارت بر هر کامیپوتر نیاز به زمان و انرژی است و متخصص باید کار بیشتری انجام دهد. به همین دلیل است که هزینه بیشتر خواهد بود.
تعداد مراجعه پشتیبان:
هر چقدر که تعداد دفعات حضور پشتیبان برای بررسی شبکه یا کارهای دیگر بیشتر باشد، هزینه پشتیبانی بیشتر خواهد بود. این بازدید حضوری در قرارداد قید می شود. برای مثال هزینه پشتیبانی با ۲ نوبت مراجعه حضوری از پشتیبانی با ۳ نوبت حضوری در ماه مسلما کمتر است.
پیچیدگی سخت افزاری شبکه:
هر چقدر که پیچیدگی سخت افزاری شبکه بیشتر باشد و دستگاه ها و تجهیزات مورد استفاده در شبکه کامپیوتری نیاز به دانش و تخصص بیشتری داشته باشند مسلما هزینه پشتیبانی بیشتر خواهد بود. تخصص و مهارت کارشناس از لحاظ سخت افزاری و نیز تعداد آنها برای پشتیبانی از یک شبکه روی هزینه تاثیر می گذارد. هر چقدر که تعداد کارشناس ها بیشتر باشد و تخصص آنها نیز بالاتر باشد، هزینه پشتیبانی بیشتر خواهد بود.
برای امنیت شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
نرم افزارهای شبکه:
به همان میزان که پیچیدگی های سخت افزاری مهم است و روی هزینه پشتیبانی تاثیر می گذارد، پیچیدگی نرم افزاری هم مهم است. سرویس ها و نرم افزارهای تحت شبکه هر چقدر که به روزتر و پیچیده تر باشند و نیاز به دانش نرم افزاری بیشتری وجود داشته باشد، زمان و انرژی بیشتری از افراد پشتیبان خواهد گرفت و در نتیجه باعث افزایش هزینه های پشتیبانی خواهد شد. هزینه هر کار نرم افزاری مانند نصب فایروال ها، مجازسازی سرور و کلاینت و دیگر موارد خود دارای تعرفه است و به صورت جداگانه محاسبه می شود.
نحوه ارائه خدمات پشتیبانی از شبکه های کامیپوتری:
خیلی از شرکت ها امروزه کار پشتیبانی را به صورت آنلاین و غیرحضوری انجام می دهند. در صورت عدم حضور کارشناس، هزینه پشتیبانی کمتر خواهد بود و در صورتی که پشتیبانی به صورت حضوری صورت گیرد، هزینه بالاتر خواهد رفت.
مسافت :
از دیگر عواملی که روی هزینه پشتیبانی از شبکه کامپیوتری تاثیر می گذارد، فاصله بین موقعیت مجموعه دارای شبکه با محل کارشناس شبکه است. هر چقدر که کارشناس شبکه مسافت بیشتری را بپیماید، هزینه پشتیبانی بیشتر خواهد بود.
اگر دارای شبکه ای کامپیوتری هستید که دوست دارید از آن پشتیبانی خوبی صورت دهید باید شرکت مناسبی را برای این کار انتخاب کنید. در هنگام انتخاب یک شرکت پشتیبانی دهنده به تجربه و تخصص آن شرکت توجه کنید تا بتوانید انتخابی توجه کنید. پس از آن که شرکت مناسبی را انتخاب کردید باید با آنها قرارداد مناسبی ببندید. قرارداد باید به خوبی نوع خدمات پیمانکار( تعهدات)، تعهدات کارفرما، مشخصات طرفین و مدت زمان را مشخص کند. تعرفه ها به خوبی برای هر شرکت مشخص است و بر اساس ماه تعیین می گردد.
جهت اطلاع از خدمات دوربین تشخیص چهره با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
در نوشتن یک قرارداد به خوبی مشخص می شود که چند بار بازدید حضوری در ماه صورت می گیرد، چند سرور در شبکه وجود دارد، چند کامیپوتر در شبکه وجود دارد، چند پرینتر و اسکنر وجود دارد، تعداد سوییچ ها چقدر است و خدماتی که شرکت پشتیبانی دهنده نیز مشخص است. معمولا شرکت ها بسته های مختلفی از پشتیبانی را به مشتریان ارائه می دهند که هر کدام خدماتی را شامل می شود. هر چقدر که یک شبکه پشتیبانی بهتر و بیشتری دریافت کند، هزینه نیز بیشتر خواهد بود.
دلتاتک به عنوان شرکتی که می تواند خدمات پشتیبانی بسیار خوبی را به شما ارائه دهید می تواند گزینه خوبی برای شما باشد. ما بهترین خدمات را با قیمتی مناسب به شما ارائه می دهیم و از شبکه کامپیوتری شما محافظت و پشتیبانی می کند.
انواع روش های پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
اما چه روش هایی برای پشتیبانی شبکه های کامپیوتری وجود دارد؟ در زیر به این روش ها پرداخته شده است:
۱.پشتیبانی از راه دور:
امروزه یکی از روش های پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری، این است که از راه دور پشتیبانی و حفاظت صورت گیرد. امروزه دیگر می توان به راحتی و از راه دور به پشتیبانی شبکه پرداخت و مشکلات شبکه را بررسی و رفع کرد. مزیت این روش پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری این است که هزینه کمتری دارد و سریع تر انجام می شود.
فرد پشتیبان می تواند به خوبی از راه دور تمامی ایرادات شبکه را رفع کند و بدون هیچ دغدغه ای مشکلات شبکه را شناسایی و حل کند.
۲.پشتیبانی حضوری از شبکه:
روش دیگر پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری این است که کار به صورت حضوری انجام شود. روش حضوری نیز دارای مزیت هایی است که در زیر به آنها اشاره شده است:
۱.بررسی تجهیزات پسیو شبکه:
زمانی که پشتیبانی از شبکه به صورت حضوری انجام شود، فرد یا تیم پشتیبان به خوبی می توانند از تجهیزات پسیو شبکه دیدن کنند و انها را به خوبی بررسی کنند. تجهیزات پسیو شبکه شامل کابل ها، داکت ها، رک ها و پچ پنل ها و دیگر موارد است. زمانی که بتوان به صورت چشمی از این تجهیزات دیدن کرد، بررسی نیز بهتر صورت می گیرد. این خود بسیار خوب است چون بررسی با دقت بیشتری انجام می گیرد.
۲.بررسی تجهیزات اکتیو شبکه:
در پشتیبانی حضوری ، از تجهیزات اکتیو شبکه نیز به خوبی و به صورت چشمی بررسی صورت می گیرد. تجهیزات اکتیو شبکه، تجهیزاتی هستند که در کار تولید سیگنال فعال هستند. این تجهیزات شامل سرور، هاب شبکه، سوییچ، روتر ، مودم،پرینتر، کارت شبکه و دیگر موارد می باشد.
زمانی که از تجهیزات اکتیو به صورت حضوری بررسی صورت گیرد می توان به خوبی عیب ها و مشکلات را شناسایی کرد و در جهت رفع آنها اقدام کرد.
۳.ارتقاء دادن شبکه:
از دیگر مزیت های پشتیبانی حضوری این است که می توان به خوبی نیازهای شبکه برای ارتقاء شبکه را شناسایی کرد. ارتقاء شبکه باعث می شود تا کیفیت و سرعت تبادل اطلاعا در شبکه بهتر شود و امنیت آن نیز بالاتر برود.
۴.دقت بیشتر در بررسی شبکه:
دقت در پشتیبانی حضوری از پشتیبانی آنلاین و از راه دور بیشتر است. چون بهرحال می توان با دقت بیشتری از تجهیزات دیدن کرد و آنها را به خوبی مشاهده کرد. یادتان باشد که از شبکه هر از مدتی باید به صورت حضوری بازدید کرد. به این نکته توجه کنید که در هر چقدر که بازدید حضوری از شبکه بیشتر باشد، هزینه آن نیز بالاتر خواهد رفت چون بهرحال انرژی و زمان بیشتری توسط فرد پشتیبان صرف شده است:
۵.رفع بهتر مشکلات شبکه:
پشتیبانی حضوری بهتر از پشتیبانی از راه دور، مشکلات شبکه را رفع می کند.
برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
تجهیزات مورد نیاز پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
برای این که بتوان از یک شبکه کامپیوتری پشتیبانی کرد، بدون شک نیاز به تجهیزاتی است. این تجهیزات شامل موارد زیر می باشد:
۱.سیستم های مجهز و مناسب:
تیم پشتیبانی شبکه کامپیوتری کار نظارت بر شبکه را از طریق کامپیوتر و لپ تاپ های مجهز انجام می دهد. یک فرد پشتیبان شبکه برای این که بتواند به خوبی بر کاربران و دیتای شبکه نظارت داشته باشد و از آنها پشتیبانی فنی کند نیاز به سیستم های قوی و مجهز دارد. آنها باید بتوانند در صورت بروز مشکل ، خیلی سریع از طریق این سیستم ها برای رفع مشکل اقدام کنند.
سیستم های کامپیوتری پشتیبانی کننده از شبکه باید دارای سرعت بالایی باشند و بتوانند به خوبی از دیتاها و اطلاعات بک آپ بگیرند. آنها باید ایمنی بالایی نیز داشته باشند تا هر کسی نتواند به انها نفوذ کند. سیستم پشتبانی باید قدرتمند باشد تا بتواند به خوبی از شبکه پشتیبانی کند.
۲.نرم افزارهای مناسب :
افرادی که کار پشتیبانی از شبکه های کامپیوتری را انجام می دهند نیاز به نرم افزارهای متعددی دارند. این نرم افزارها شامل انواع آنتی ویروس ها، فایروال ها و نرم افزارهای اشتراک فایل و دیگر موارد می شود. پشتیبان نیاز دارد تا این نرم افزارها را به خوبی بر روی سیستم شبکه نصب کند. هر از گاهی این رنم افزارها باید آپدیت شوند یا این که نرم افزاری جدید جایگزین شود. پس نرم افزارها از دیگر چیزهایی هستند که برای پشتیبانی از شبکه مورد نیاز هستند.
۳.سیستم ارتباطی مناسب:
از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای پشتیبانی از شبکه، سیستم ارتباطی مناسب است. پشتیبان باید به خوبی بتواند با شبکه ارتباط داشته باشد تا بتواند عیب ها و خطاها را شناسایی کند. این سیستم ارتباطی می تواند شامل تجهیزات مختلفی مانند تلفن، کامپیوتر و دیگر چیزها باشد. در صورت بروز مشکل باید بتوان به سرعت با پشتیبان ارتباط گرفت.
۴.سخت افزارهای شبکه:
از دیگر تجهیزات مربوط به پشتیبانی از شبکه، سخت افزارهای شبکه است. یک پشتیبان در مواقعی که می خواهد قطعه ای از شبکه را تعویض یا تعمیر کند نیاز به سخت افزار مربوطه دارد. برای مثال، اگر قطعه ای از پرینتر خراب است، فرد پشتیبان باید بتواند به خوبی قطعه خراب را تعویض کند و از همین رو باید دارای تجهیزات شبکه باشد.
۵.ابزار برای بررسی تجهیزات شبکه:
فرد پشتیبان برای این که بتواند از تجهیزات پسیو یا اکتیو شبکه دیدن به عمل بیاورد و آنها را به خوبی بررسی کند، نیاز به تجهیزاتی دارد. این تجهیزات شامل ابزارهایی مانند چراغ قوه، پیچ گوشتی و برخی چیزهای دیگر می شود.
جهت بازیابی اطلاعات دوربین مداربسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.
آموزش پشتیبانی شبکه های کامپیوتری
اما پشتیبانی شبکه های کامپیوتری کار هر کسی نیست و نیاز به تخصص و دانش دارد. برای به دست آوردن این تخصص نیز نیاز به آموزش است. اما آموزش اصول پشتیبانی شبکه های کامپیوتری چگونه است و یک فرد که می خواهد پشتیبان شبکه باشد باید چه چیزهایی یاد بگیرد؟ در زیر به این سوال پاسخ داده شده است:
۱.دانش سخت افزاری:
یک فرد پشتیبان شبکه باید دارای دانش سخت افزاری خوبی باشد. منظور از دانش سخت افزاری یعنی این که پشتیبان شبکه به خوبی تجهیزات شبکه را بشناسد و از لحاظ سخت افزاری به خوبی با آنها آشنا باشد. تجهیزات اکتیو و پسیو شبکه هر دو مهم هستند و فردی پشتیبان شبکه باید به خوبی آموزش دیده باشد که هر کدام از آنها چیستند و چه وظایفی دارند و برای عیب یابی آنها باید چه کارهایی انجام داد.
پشتیبان شبکه باید به خوبی با قطعات کامپیوتر آشنا باشد، بداند که کابل کشی شبکه چگونه انجام می شود، چگونه باید سوکت بزند، با مودم و روتر به خوبی آشنا باشد و دیگر موارد. فردی که می خواهد کار پشتیبانی شبکه را انجام دهد باید از لحاظ دانش سخت افزاری کاملا آماده باشد تا در صورت بروز مشکل آن را به سرعت رفع کند یا این که در صورتی که بخواهند شبکه را ارتقاء دهند این کار را به خوبی انجام دهد.
۲.دانش نرم افزاری:
دانش نرم افزاری هم وسیع تر و هم مهم تر از دانش نرم افزاری در شبکه است. برای پشتیبانی و مدیریت شبکه، یک فرد باید به خوبی با نصب و تنظیمات انواع ویندوز آشنا باشد، باید بتواند به خوبی با نرم افزارهای آفیس( اکسل، ورد اوت لوک و دیگر موارد) کار کند، آنتی ویروس را به خوبی بشناسد و کار با آنها را بداند، نرم افزارهای مربوط به دامین کنترلر و دی ان اس و دیگر موارد را بشناسد و موارد متعدد دیگر.
فردی که می خواهد پشتیبان شبکه باشد باید بتواند به خوبی ساختار Share را پیاده سازی کند( یعنی بتواند به کاربرها دسترسی های متفاوت بدهد و برای کاربران مختلف، فایل وفولدر به اشتراک بگذارد)، باید بتواند به خوبی از دیتاهای شبکه بک آپ بگیرد و آنها را در جایی امن نگه دارد و به طور کلی بتواند شبکه را مدیریت کند و جلو ببرد. نرم افزارهای مربوط به سرور نیز بسیار مهم هستند و یک فرد باید بداند که چگونه باید یک ویندوز را نصب و پیکر بندی کند.
امروزه دوره های آموزشی مختلفی وجود دارد که می توان با گذراندن آنان به یک پشتیبان شبکه تبدیل شد. البته گذراندن این دوره ها نیاز به یک پیش زمینه قبلی دارد. فردی که می خواهد پشتیبان شبکه شود باید از قبل دانش نرم افزاری و سخت افزاری خوبی داشته باشد.
برای نصب و کانفیگ فایروال با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
۳.آشنایی با انواع شبکه ها:
فرد پشتیبان شبکه باید با انواع شبکه ها آشنایی داشته باشد و بتواند به خوبی انواع شبکه ها را راه اندازی کند. زمانی که فرد به خوبی با یک شبکه آشنایی داشته باشد می تواند به خوبی در صورت بروز مشکل برای آن اقدام کند.
۴.امنیت شبکه:
یک فرد پشتیبان شبکه باید به خوبی آموزش دیده باشد که در برابر تهدیدات امنیتی شبکه چه کار کند. این فرد باید به خوبی آموزش دیده باشد که انواع تهدیدات کدام هستند، با انواع فایروال های سخت افزاری و نرم افزاری آشنایی داشته باشد، انواع پراکسی ها را بشناسد، امنیت دیوایس های مختلف را بداند، بتوانند انواع پروتکل های امنیتی در شبکه های بی سیم را بررسی کند، با ابزارهای شناسایی تهدیدات آشنایی خوبی داشته باشد، ابزارهای مانتیورینگ در سطح شبکه را بداند و به طور کلی بداند که چگونه باید امنیت یک شبکه را تامین و مدیریت کند.
۵.آموزش عملی:
فردی که می خواهد پشتیانی شبکه را یاد بگیرد حتما باید آموزش های عملی خوبی ببیند تا بتواند در عمل هم کار مدیریت و پشتیبانی شبکه را انجام دهد. در دوره های اموزشی، آموزش های عملی نیز وجود دارد و به خوبی به افراد آموزش داده می شود که چگونه باید کارهای مختلف مربوط به شبکه را انجام دهند. این آموزش های عملی مربوط به تجهیزات شبکه ، کار را انواع نرم افزارهای شبکه، مقابله با تهدیدات شبکه و نصب نرم افزارها و دیگر موارد است. آموزش تئوری صرف فایده ای نخواهد داشت و تا فرد به صورت عملی یک شبکه را پشتیبانی نکند و یاد نگیرید که چگونه باید بر یک شبکه نظارت داشته باشد، نمی تواند یک پشتیبان خوب باشد.
شبکه های مختلفی امروزه وجود دارند که می توان دوره های پشتیبانی آنها را گذارند و به خوبی مهارت کسب کرد. یادتان باشد که آموزش درست بسیار مهم است. امروزه دوره های مقدماتی و پیشرفته مختلفی توسط موسسات و شرکت ها ارائه می شود و افراد علاقمند می توانند به خوبی در آنها شرکت کنند. مسلما این آموزش ها رایگان نیست و باید برای آنها هزینه پرداخت کرد اما مطمئن باشید که یک دوره آموزشی خوب و مناسب ارزش تبدیل شدن به یک پشتیبان شبکه خوب را دارد.
برای جمع بندی مطالب نیز باید بگوییم که پشتیبانی و نگه داری از شبکه های کامپیوتری، شغلی تخصصی است. پشتیبان شبکه وظایف متعددی بر عهده دارد که باید به خوبی از پس آنها بربیاید. برخی از وظایف به صورت روزانه انجام می شود و برخی هفتگی و ماهانه هستند. اگر شما دارای یک شبکه کامپیوتری هستید حتما باید پشتیبان هم داشته باشد. هزینه نکردن برای پشتیبانی شبکه یعنی این که شما در برابر تهدیدات آسیب پذیر خواهید بود، در صورت بروز مشکل باید هزینه بسیار بیشتری بپردازید و در صورت خرابی دیتاها مشکلات زیادی خواهید داشت. پشتیبانی شبکه امروزه جزء ضروریات است.
جهت دوربین پلاک خوان با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.