ثبت و نگهداری اطلاعات در دنیای امروزی که پر از مطالب و داده های مختلف است، بسیار دشوار می باشد. در گذشته نگهداری و بررسی اطلاعات توسط نیروی انسانی زیاد و به وسیله کاغذ انجام می شد. اما ثبت و نگهداری این داده ها در دراز مدت مشکلاتی را به همراه داشت. دلتاتک که یکی از معتبرترین و موفق ترین شرکت ها در زمینه تکنولوژی می باشد، می خواهد شما را با واحد انفورماتیک و وظایفی که بر عهده این واحد است، آشنا کند.
برای نصب دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
همچنین بررسی، مطالعه و مقایسه اطلاعات با یکدیگر به روش سنتی بسیار دشوار و زمان بر می باشد. به همین دلیل بسیاری از سازمانها و شرکتهای خصوصی و دولتی، اقدام به تاسیس بخش جدید در درون سازمان خود، بجز بایگانی، کرده اند. این بخش ها وظیفه بررسی داده ها به وسیله کامپیوتر را دارند.
واحد انفورماتیک چیست؟
قبل از اینکه در مورد چیستی واحد انفورماتیک صحبت کنیم، بهتر است با کلمه انفورماتیک آشنا شوید. انفورماتیک علم اطلاعات و پردازش اطلاعات و مهندسی سیستم های اطلاعات است. واحد انفورماتیک ساختار، الگوریتم ها و تعاملات سیستم های مصنوعی و طبیعی، ذخیره سازی، پردازش و انتقال اطلاعات را بررسی می کند. انفورماتیک دارای رشته تحصیلی مجزا نیز می باشد.
برای طراحی نقشه دوربین تحت شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
رشته درسی انفورماتیک در واقع یک رشته علمی است که علاقه مندان به این رشته در رشته پردازش اطلاعات و مهندسی در حال تحصیل هستند. انفورماتیک با ساختار، پارامترها، الگوریتم ها و تعاملات سیستم های مصنوعی و طبیعی که به دنبال ذخیره، پردازش، دسترسی و انتقال اطلاعات هستند، سروکار دارد. علاوه بر این، انفورماتیک بر مطالعات تعامل انسان و رایانه متمرکز شده است. در سال های اخیر شرکت های فناوری اطلاعات برای تسهیل امور بانکی، اداری و غیره تشکیل شده اند.
یکی از بخش های شرکت ها در بخش فناوری اطلاعات، واحد انفورماتیک است. این بخش مسائل مربوط به حوزه های دیجیتال و فناوری اطلاعات را در شرکت ها بررسی و سازماندهی می کند. بیشتر شرکتها، بهویژه آن هایی که در حوزه دیجیتال هستند، برای اطمینان از عملکرد صحیح شبکه رایانه هایشان و اتصال خوب به واحد انفورماتیک متکی هستند.
برای طراحی نقشه دوربین با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
بخش فناوری اطلاعات و انفورماتیک دارای سه حوزه اصلی است که شامل حاکمیت سیستم های فناورانه شرکت، نگهداری زیرساخت ها و عملکرد کلی سیستم ها می شود. فراتر از آن، متخصصان در بخش فناوری اطلاعات به صورت داخلی روی نرمافزار و سختافزار رایانه کار میکنند که به یک کسب و کار اجازه موفقیت میدهد. واحد انفوماتیک یکی از مهم ترین بخش های یک سیستم می باشد که سلامت فعالیت مجازی و اینترنتی یک ارگان به آن وابسته می باشد.
وظایف واحد انفورماتیک
شناخت یک رشته یا حرفه، آشنایی کامل با آن محسوب نمی شود. شما برای اینکه واحد انفورماتیک را به طور کامل بشناسید و بدانید که آیا استفاده از این واحد در سیستم کاری شما نیاز است و یا شما توانایی کار کردن در این واحد را دارید، باید با وظایف واحد انفورماتیک آشنا شوید. به همین دلیل دلتاتک که از معروف ترین شرکت های فعال در زمینه های مختلف تکنولوژی می باشد، در این قسمت شما را با وظایف واحد انفورماتیک آشنا خواهد کرد.
1. حل مشکلات شبکه:
یکی از مهم ترین وظایف واحد انفورماتیک این است که مشکلات شبکه را حل کند. این مشکلات شامل ایرادات نرم افزاری و سخت افزاری سیستم ها می باشد. اگر واحد انفورماتیک در حل کردن مشکلاتی که برای شبکه پیش می آید ناتوان باشد، نصف کارایی خود را از دست خواهد داد.
2. مقابله با بدافزار ها:
یکی دیگر از وظایفی که بر دوش واحد های انفورماتیک می باشد، بررسی و بکارگیری روش ها و راهکارهای مقابله با نفوذ و مشکلات ویروسی می باشد. این واحد ها وظیفه دارند از سیستم ها و اطلاعات موجود در آن ها، در مقابل انواع حملات هکری، ویروس ها، بدافزار و جاسوس افزار ها مقابله نماید.
برای نصب و راه اندازی دوربین پلاک خوان با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
3. پشتیبانی از سایت و نرم افزار:
پشتیبانی نرم افزاری کلیه اپلیکیشن های مورد استفاده در شبکه و مراکز از جمله (اتوماسیون اداری، نرم افزار آموزشی، وب سایت، حضور و غیاب، حسابداری حقوق و دستمزد و …)، از وظایف واحد انفورماتیک می باشد. این واحد باید تمام اطلاعات قرار گرفته در این بخش ها را جمع آوری کنند و علاوه بر بررسی آن ها، در حفظ و نگهداری آن ها نیز کوشا باشند.
4. خرید قطعات:
انجام مراحل کارشناسی، خرید، تعمیر و به روز رسانی تجهیزاتی که در واحد انفورماتیک استفاده می شود، بر عهده شخصی است که این سمت را برعهده دارد. بنابراین لازم است که فردی که این سمت را عهده دار می شود، اطلاعات کاملی در مورد قطعات سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشد. در غیر اینصورت فرد نمی تواند وظیفه خود را در خرید و تعمیر قطعات مورد نیاز انجام دهد.
5.مشاوره:
یکی از وظایف واحد انفورماتیک، مشاوره و راهنمایی فناوری اطلاعات و همکاری با مدیران، کارکنان در انتخاب نرم افزارهای موجود، سخت افزار و پایگاه داده و سایر منابع مورد نیاز برای رفع نیازها می باشد. این واحد ها وظیفه دارند در زمان ظهور تکنولوژی یا ابزار محاسباتی جدید، توضیحات کامل را در مورد آن تکنولوژی به مدیر ارائه کند و در صورت لزوم او را برای صرف هزینه به منظور تهیه تکنولوژی وادار کند.
برای نصب و راه اندازی دوربین تشخیص چهره با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
6. نصب و اصلاح نرم افزار ها:
نصب، پیکربندی و اصلاح نرم افزارها، شبکه ها، بانک های داده و سایر سیستم ها، بررسی الزامات و ارزیابی خریدهای بالقوه برای سازگاری با سیستم های موجود، بررسی و انعقاد قراردادهای نگهداری و پشتیبانی موجود با نظارت فنی، آخرین وظیفه ای است که بر عهده واحد انفورماتیک می باشد. واحد انفورماتیک باید نرم افزار های مورد نیاز ارگان خود را بداند تا بتواند متناسب با نیاز ها، آن را شخصی سازی و اصلاح کند.
سخن پایانی
انفورماتیک به معنی علم اطلاعات و پردازش اطلاعات و مهندسی سیستم های اطلاعات است. واحد انفورماتیک ساختار، الگوریتم ها و تعاملات سیستم های مصنوعی و طبیعی، ذخیره سازی، پردازش و انتقال اطلاعات را بررسی می کند. واحد انفورماتیک نیز مانند هر واحد دیگر وظایفی دارد.
برای نصب و راه اندازی دوربین هوشمند با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
وظایف واحد انفورماتیک شامل: پشتیبانی از سایت و نرم افزار، مشاوره، خرید قطعات، نصب و اصلاح نرم افزارها، مقابله با بدافزارها و حل مشکلات شبکه است. سایت دلتاتک در این مطلب تمام تلاش خود را داشته است تا شما را با واحد انفورماتیک و وظایف آن آشنا کند.