• نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    شبکه های کامپیوتری امروزه از  اهمیت زیادی برخوردار هستند و در همه جا به کار گرفته می شوند. در این مطلب به نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری پرداخته شده است. این شبکه ها باعث می شوند تا کار انتقال داده ها و اطلاعات به سرعت انجام گیرد و افراد بتوانند از طریق این شبکه ها به هم متصل باشند و کارهای خود را پیش ببرند.

    نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    مراحل راه اندازی و نصب شبکه های کامپیوتری

    ۱

    بازدید از مکان

    ۲

    تعیین هزینه نصب شبکه های کامپیوتری

    ۳

    تعیین وقت اجرای پروژه

    برای نصب و راه اندازی شبکه کامپوتری طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای نطراحی شبکه کامپوتری بازدید خواهند کرد.

    جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

    نمونه پروژه ها

    چرا انتخاب دلتا تک ؟

    پخش ویدیو
    پخش ویدیو

    اهمیت نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    سوال اولی که در رابطه با شبکه های کامپیوتری پیش می آید این است که اهمیت نصب و راه اندازی آنها برای چیست. چرا نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری از اهمیت برخوردار است؟ در زیر دلایل اهمیت شبکه های کامپیوتری و نصب راه اندازی آنها ذکر شده است:

    جهت تعمیر دوربین مدار بسته با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۱.به کار گیری منابع اطلاعاتی به صورت مشترک:

    یکی از دلایل اهمیت نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری این است که از طریق این شبکه ها می توان به خوبی از منابعی که در اختیار افراد است به صورت مشترک استفاده کرد. این شبکه ها افراد را به همدیگر متصل می کند و در نتیجه افراد به راحتی می توانند اطلاعات و داده های خود را با دیگر افراد شبکه به اشتراک بگذارند.

    این خود دلیلی بسیار مهم است چون در بسیاری از کارها و شغل ها، افراد به صورت تیمی با هم کار می کنند و نیاز دارند تا به سرعت از اطلاعات همدیگر باخبر شوند. این شبکه های کامپیوتری می تواند برای جاهای مختلفی راه اندازی و نصب شود و باعث بالاتر رفتن بازدهی شود.

    ۲.مدیریت بهتر هزینه ها:

    از دیگر دلایل برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری این است که می توان با آنها بهتر هزینه ها را مدیریت کرد. شما دیگر نیاز ندارید برای تک تک افراد به صورت جداگانه تجهیزاتی را فراهم کنید. افراد می توانند به صورت مشترک از تجهیزات شبکه استفاده کنند.

    برای مثال همگی می توانند از یک اسکنر یا یک پرینتر( یا بیشتر) که برای شبکه قرار داده شده است استفاده کنند. این کار هزینه ها را پایین می آورد و باعث مدیریت بهتر آن می شود.

    برای دریافت خدمات اکتیو شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۳.برداشته شدن محدودیت مکان و زمان:

    با نصب و راه اندازی یک شبکه کامپیوتری مجهز شما دیگر محدودیت زمانی و مکانی نخواهید داشت. شما می توانید در هر زمان و در هر مکان با وصل شدن به شبکه کامپیوتری اطلاعات مورد نیاز را دریافت کنید و از آن برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنید. شبکه های کامپیوتری به خوبی محدودیت مکان را نیز برمی دارند.

    افراد در نقاط مختلف می توانند از طریق یک شبکه کامپیوتری به هم متصل شوند و با هم کار کنند همان گونه که امروزه این اتفاق در حال افتادن است وافراد در سرتاسر دنیا از طریق شبکه های کامیپوتری به هم متصل می شوند و با همدیگر کار می کنند.

    ۴.بالا رفتن امنیت :

    زمانی که یک شبکه کامیپوتری راه اندازی شود، امنیت تبادل اطلاعات بیشتر می رود و در کنار آن شما اطلاعات بهتر حفظ و ذخیره می شوند. برای هر شبکه کامپیوتری سرورهای پشتیبانی وجود دارند که کار پشتیبانی از اطلاعات را انجام می دهند و نیز افرادی مسئول حفظ امنیت شبکه هستند.

    با این کارها اطلاعات به صورت امن در شبکه های کامیپوتری بین افراد انتقال می یابد و جابجا می شود و این یکی دیگر از دلایل مهم بودن نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری می باشد.

    به طور کلی می توان گفت که با نصب و راه اندازی یک شبکه کامیپوتری در یک سازمان یا شرکت،  امنیت و سرعت تبادل اطلاعات بیشتر می شود، هزینه ها کم می شود و کارایی سیستم بالاتر می رود.

    شبکه های کامپیوتری می توانند کاربردهای مختلفی داشته باشند و از آنها می توان برای اهداف تجاری، خانگی و دیگر اهداف استفاده کرد.

    برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    مراحل نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری شما باید مراحلی را با دقت بگذرانید. در زیر به این مراحل پرداخته شده است:

    ۱.تعیین نقشه کلی و تعداد کاربران:

    در مرحله اول شما باید نقشه ای مشخص و دقیق برای شبکه ترسیم کنید. برای این کار شما باید بدانید چند نفر را می خواهید وصل کنید، چه تعداد اتاق می خواهید، تجهیزات شبکه را می خواهید در کجا قرار دهید  و تعداد نودهای پشتیبان هم مشخص باشد.

    با دانستن همه موارد آن گاه می توانید گام اول نصب و راه اندازی یک شبکه کامپیوتری را بردارید.

    ۲.مشخص کنید که تا چه میزان می توانید هزینه کنید:

    در گام بعدی برای نصب و راه اندازی یک شبکه کامپیوتری شما باید مشخص کنید که تا چه میزان می توانید هزینه کنید تا بتوانید بر اساس آن تجهیزات بخرید و خرج کنید، پهنای باند شبکه را مشخص کنید و کارهای دیگری انجام دهید.

    اگر نمی توانید زیاد هزینه کنید می توانید با افراد اگاه در زمینه نصب و راه اندازی شبکه مشورت کنید. آنها به خوبی شما را راهنمایی خواهند کرد که چگونه می توانید با هزینه کم هم یک شبکه خوب را راه اندازی کنید. مشاورین دلتاتک برای این کار همواره در دسترس هستند.

    ۳.خرید تجهیزات مورد نیاز برای شبکه:

    در مرحله بعد شما نیاز دارید تا تجهیزات مربوط به شبکه کامپوتری خود را خریداری کنید. این تجهیزات چیزهای مختلفی را شامل می شوند. مودم یا روتر، سوییچ، پرینتر، سرور و رک و متعلقات آن از جمله تجهیزاتی هستند که در یک شبکه به کار گرفته می شوند( جلوتر درباره هر کدام از این تجهیزات و نقش آن در شبکه توضیح داده می شود).

     شما بر اساس سرمایه ای که در اختیار دارید باید تجهیزات مناسبی را خریداری کنید. در خیلی از موارد می توان از تجهیزات دست دوم برای شبکه های کامپیوتری استفاده کرد و این هیچ عیبی ندارد. این که حتما تجهیزات شبکه باید نو باشد درست نیست. شما باید بر اساس سرمایه و هزینه ای که می خواهید انجام دهید تصمیم بگیرید.

    برای دریافت خدمات کابل کشی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۴.انجام کابل کشی ها:

    در مرحله بعدی شما باید کار کابل کشی شبکه با رعایت استانداردهای آن را انجام دهید. دقت داشته باشید که اگر شما شبکه بی سیم را به عنوان شبکه کامپیوتری خود انتخاب کرده اید دیگر نیازی به کابل کشی نخواهید داشت.

    کابل کشی باید به گونه ای باشد که بعدا بتوان آن را گسترش داد تا سرعت و کیفیت بهتری داشته باشید. شرکت ها و سازمان ها باید از این نظر به این مسئله توجه داشته باشند. در برخی شرکت ها و مکان ها از همان ابتدا مکان هایی برای کابل کشی و نصب تجهیزات شبکه درنظر گرفته شده است که این خیلی خوب است.

    ۵.نصب تجهیزات:

    در مرحله بعدی شما باید تجهیزات شبکه را در مکان های مشخصی که قبلا در نقشه شما مشخص شده است نصب کنید. دقت داشته باشید که نصب تجهیزات می تواند قبل از کابل کشی انجام شود واین تفاوتی در قضیه ندارد. هر طور که تمایل دارید و راحت هستند کار راه اندازی و نصب شبکه کامپیوتری را پیش ببرید.

    برای پشتیبانی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۶.کانفیگ تجهیزات:

    پس از کابل کشی و نصب تجهیزات، نوبت کانفیگ آنها یا همان تنظیم کردن آنها می باشد. یعنی شما باید تجهیزات را از لحاظ سخت وافزاری و نرم افزاری تنظیم و آماده کار کنید. مودم شبکه شما باید به اینترنت متصل شود، تجهیزات دیگر مانند پرینتر باید به خوبی از لحاظ نرم افزاری تنظیم شود و  به طور خلاصه شبکه کانفیگ و تنظیم شود. متخصصین شبکه به خوبی این کارها را انجام می دهند.

    ۷.تست کردن پسیو شبکه:

    پس از انجام این مراحل، باید یک بار شبکه را  از لحاظ پسیو تست کرد که آیا به خوبی کار می کند یا خیر. برای این کار تجهیزاتی مانند کابل، روتر و سوییچ ها را تست می کنید واگر مشکل یا قطعی وجود داشت انها را برطرف می کنید.

    برای دریافت خدمات پشتیبانی سرور با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۸.راه اندازی دامین و نرم افزارهای شبکه:

    دامین یا دامنه مشخص می کند که هر کاربر به چه میزان می تواند به اطلاعات شبکه دسترسی داشته باشد. در واقع شما در این مرحله سطوح دسترسی را مشخص می کنید. مطمئنا برای شبکه نیاز به یک ادمین یا مدیر وجود دارد. پس از نصب سیستم دامین، نرم افزارهای دیگری که مورد نیاز هستند نیز نصب می شوند.

    ۹.تست نهایی :

    در مرحله آخر، شبکه کامپیوتری نصب و راه اندازی شده امتحان می شود. چند نفر از کاربران به صورت آزمایش کار می کنند تا ببینند آیا کار تبادل اطلاعات و استفاده از تجهیزات شبکه به درستی انجام می گیرد یا خیر. اگر مشکلی وجود داشت باید به شکل مناسب مرتفع گردد.

    مراحل بالا، مراحل نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری است که باید توسط افراد ماهر و متخصص شبکه انجام شود.

    جهت نصب دوربین مداربسته منازل با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    تعرفه و هزینه نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    تا اینجا دانستید که یک شبکه کامپیوتری چگونه نصب و راه اندازی می شود اما هزینه این کار چقدر است و آیا برای آن تعرفه ای وجود دارد؟ در زیر به این سوال جواب داده شده است.

    هزینه نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری به طور کلی باید به دو بخش تقسیم شود: هزینه اکتیو شبکه و هزینه پسیو شبکه. هزینه هر کدام از انها  آورده شده است:

    ۱.هزینه اکتیو شبکه:

    منظور از هزینه اکتیو شبکه، کارهایی است که برای کانفیگ شبکه و سرور و ویندوز انجام می شود و ربطی به تجهیزات پسیو شبکه ندارد.

    هزینه راه اندازی و کانفیگ اولیه سرور، مجازی سازی دستکاپ، راه اندازی انواع فایروال ها، نصب ویندوز سرور، راه اندازی بکاپ سرور، مجازی سازی سرور، نصب و راه اندازی VoIP ، راه اندازی اکتیو دامین و دایرکتوری، راه اندازی اشتراک فایل و دیگر موارد از جمله موارد هزینه های اکتیو کردن شبکه هستند. برای این موارد تعرفه خاصی وجود ندارد و قیمت ها به صورت توافقی انجام می شود.

    ۲.هزینه پسیو شبکه:

    منظور از هزینه پسیو شبکه، هزینه ای است که برای نصب تجهیزاتی مانند کابل، داکت، پریز، روتر، سوییچ ها و دیگر موارد مانند اینها انجام می شوند. نصب هر کدام از اینها بر حسب تعداد انجام می شود و تعرفه مشخصی دارد. البته شرکت ها ممکن است تعرفه هایشان کمی بالا و پایین باشد. در زیر به قیمت حدودی این هزینه ها اشاره شده است:

    کابل کشی به ازای هر متر                                    ۴۵۰۰ تومان

    نصب داکت به ازای هر متر                                  ۵۰۰۰ تومان

    نصب پریز توکار به ازای هر عدد                           ۱۲ هزار تومان

    نصب رک دیواری به ازای هر عدد                          ۲۵۰هزار تومان

    نصب رک ایستاده به ازای هر عدد                         ۲۵۰ هزار تومان

    بستن تجهیزات روی رک (۱ عدد)                           ۱۰۰هزار تومان

    و دیگر هزینه ها مانند سوراخ کردن دیوار، نصب پچ پنل و …

    دقت داشته باشید که این ها هزینه و دستمزد افرادی است که کار نصب و راه اندازی شما را انجام می دهند.  خود هزینه نصب و راه اندازی یک شبکه چندان زیاد نیست.هزینه اصلی مربوط به خرید تجهیزات برای راه اندازی یک شبکه است. نکته دیگر این که نوع تجهیزات پسیو شبکه هم در تعرفه اثر می گذارد.

     خرید کامپیوتر، مودم یا روتر، رک ها، پرینتر ، اسکنر و دیگر چیزها  بسیار بالاتر از هزینه نصب و راه اندازی آن است. اگر دوست دارید هزینه های خود را کاهش دهید باید حتما با افراد متخصص در این زمینه مشورت کنید.

    جهت نصب دوربین مداربسته سازمان ها با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    متخصصین دلتاتک کار نصب و راه اندازی شبکه کامپیوتری شما را با بهترین قیمت انجام می دهند و نیز دلتاتک بهترین مشاوره ها را برای پایین آوردن هزینه های شما به شما ارائه می دهند.

    برای پایین اوردن هزینه ها شما باید به خوبی برندها را بشناسید، استفاده از کابل را کاهش دهید، نقشه مناسبی برای شبکه خود طراحی کنید و تجهیزات مناسب با شبکه خود خریداری کنید. تجهیزات مناسب به معنای تجهیزات گران قیمت نیست.   

    انواع روش های نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    اما چه روش هایی برای نصب و راه اندازی شبکه های کامیپوتری وجود دارد؟ در زیر به این روش ها پرداخته شده است و درباره آنها توضیحاتی داده شده است:

    ۱.روش استفاده از کابل برای نصب و راه اندازی شبکه کامپیوتری:

    یکی از رایج ترین روش ها برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری استفاده از کابل و متصل کردن کاربرها به یک سرور است. در این روش ، کامپیوترها از طریق کابل به یک سرور اصلی متصل هستند و در نتیجه با هم ارتباط دارند.

    سطح دسترسی هر کاربر در شبکه به خوبی تعریف شده است. این نوع شبکه های کامپیوتری برای سازمان ها و ادارات و شرکت ها بسیار مناسب است  و می تواند باعث افزایش راندمان کار شود.

    مزیت این نوع شبکه ها که دارای دامین و سرور هستند این است که برای هر تعداد کامیپوتر مناسب هستند، سطح دسترسی هر کس به اطلاعات و منابع مشخص است و امنیت اطلاعات به صورت یکپارچه است و از طریق سرور ارائه می شود.

    هزینه نصب و راه اندازی این نوع شبکه ها با توجه به کابل کشی و دیگر کارها بیشتر است. نوع کابل بسیار مهم است. می توان از کابل های باکیفیت تر برای سرعت و کیفیت بهتر استفاده کرد. البته باید توجه داشت که نوع کابل روی قیمت آن تاثیر دارد.

    جهت اطلاع از هزینه نصب دوربین ثبت پلاک با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۲.استفاده از روش بی سیم برای نصب و راه اندازی شبکه کامپیوتری:

    در این روش شما نیاز ندارید تا از کابل برای متصل کردن کاربرها و کامپیوترها به هم استفاده کنید چون انها از طریق بی سیم به یک روتر متصل می شوند و سپس آن روتر آنها را به یک سرور متصل می کند. در واقع شما بر اساس وایرلس، یک شبکه کامپیوتری راه اندازی می کنید که دارای مزیت هایی نیز می باشد.

    مزیت آن اینست که دیگر نیازی به کابل کشی و تجهیزات مربوط به آن وجود ندارد. این هم باعث می شود تا زمان راه اندازی و نصب شبکه کامپیوتری کاهش یابد و هم هزینه نصب کم شود.

    امروزه دیگر خیلی از شبکه ها علاقه ای به استقرار شبکه های سیمی ندارند و ترجیح می دهند از شبکه های بی سیم استفاده کنند.

    ۳.متصل کردن کامپیوترها به همدیگر بدون سرور:

    دیگر روش نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری این است که کاربرها از طریق سیم به همدیگر متصل شوند بدون آن که نیازی به سرور داشته باشند. در واقع یک شبکه بین خودشان برقرار باشد. بهرحال این هم نوعی شبکه کامپیوتری است که مورد استفاده قرار می گیرد.

    این نوع شبکه می تواند به خوبی در سازمان ها بین کارکنان مورد استفاده قرار گیرد. مزیت این نوع شبکه این است که هزینه راه اندازی ونگهداری از آن کمتر است، به سرعت میتوان آن را راه اندازی کرد و  از سوی دیگر نیاز به یک کامپیوتر مجزا( یا چند کامیپوتر) به عنوان سرور وجود ندارد. محدودیت این نوع شبکه نیز این است که برای تعداد ۲۰ کامپیوتر به پایین مناسب است و امنیت آن کمتر است. امنیت اطلاعات در چنین شبکه ای به صورت محلی و بر روی همان کامیپوتر صورت میگیرد.

    برای راه اندازی سوئیچ با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    تجهیزات مورد نیاز نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    شبکه های کامپیوتری برای نصب و راه اندازی نیاز به تجهیزات مختلفی دارند. در زیر تجهیزات مورد نیاز برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری پرداخته شده است:

    ۱.کامیپوتر:

    اولین چیزی که شما به آن نیاز دارید کامیپوتر است. شبکه کامیپوتری که بدون کامپیوتر معنا ندارد. شما باید با توجه به نوع شبکه  و نیز هزینه ای که می خواهید انجام دهید، کامپیوترهای مناسبی را برای شبکه خود تهیه کنید. این کامیپوترها به تعداد کاربران شبکه کامپیوتری خواهند بود و باید دارای سیستم مناسبی برای تبادل و انتقال اطلاعات باشند.

    ۲.روتر:

    وسیله مهم دیگر برای یک شبکه کامیپوتری، روتر یا مودم است. اما روتر چه نقشی در یک شبکه دارد؟  همان گونه که الان شما در خانه یک روتر بی سیم دارید که موبایل شما را به اینترنت( مجموعه عظیمی از کامپیوترها در دنیا) متصل می کند، روتر نیز کاربری در یک شبکه  را به شبکه کامپیوتری دیگری متصل می کند. روتر در واقع مسیر متصل شدن یک کامیپوتر را به شبکه تعریف می کند. روتر باعث می شود تا بتوان بین شبکه های کامپیوتری ارتباط برقرار کرد.

    در سازمان ها و ادارات ممکن است که شبکه های مختلفی وجود داشته باشد. برای همین مسلما برای متصل کردن آنها به هم نیاز به روتر دارید. با روتر می توان به راحتی بین شبکه ها داده ها و اطلاعات را تبادل گیرد. وظیفه دیگر روتر این است که شبکه را به اینترنت متصل کند. امروزه روترها در انواع مختلف و در برندهای گوناگون وجود دارند و می توان به خوبی از آنها برای متصل کردن شبکه های کامپیوتری به هم استفاده کرد.

    دقت داشته باشید که مودم و روتر با هم فرق دارند. مودم وظیفه تبدیل سیگنال های آنالوگ و دیجیتال به یکدیگر را دارد. روتر و مودم معمولا در یک وسیله جاسازی می شوند.

    ۳.سوییچ

     زمانی که نام سوییچ به میان می آید منظور سخت افزاری کوچک است که ارتباط بین کامپیوترها  و سرور و دیگر چیزها مانند اسکنر، پرینتر را  در یک شبکه را انجام می دهد. در واقع سوییچ در یک شبکه کامپیوترها و سرورها را  به هم وصل می کند. سوییچ ها در انواع مختلفی وجود دارند. شما می توانید با  توجه به هزینه و نوع نیاز خود دست به انتخاب سوییچ بزنید. اختلاف قیمت بین سوییچ ها می تواند بالا باشد.

    جهت اطلاع از خدمات سیستم نظارت تصویری با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دقت داشته باشید که برای سوییچ با روتر تفاوت  داند. سوییچ اتصالات داخلی یک شبکه کامپیوتری را فراهم می کند و روتر ارتباط بین دو شبکه مجزای کامپیوتری را فراهم می کند. سوییچ یکی از اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز برای یک شبکه کامیپوتری است. 

    ۴.پرینتر:

    یکی دیگر از تجهیزات شبکه، پرینتر یا چاپگر است. وظیفه پرینتر که مشخص است. این وسیله مطالب و داده ها را روی کاغذ چاپ می کند. پرینتر به صورت اشتراکی در شبکه کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرد. پرینتر را باید به پرینت سروری که به سوییچ متصل است، وصل کرد. البته امروزه پرینترهایی هستند که دارای ورودی شبکه هستند و با اتصال آن به سوییچ می توان از ان استفاده کرد و نیاز به اصتال به یک کامپیوتر ندارد.

    جهت نصب دوربین مداربسته کارخانجات با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ۵.کارت شبکه:

    یکی دیگر از تجهیزات مهم شبکه کامپیوتری، کارت شبکه  است. یک کامپیوتر چه سرویس گیرنده باشد چه سرویس دهنده( سرور) برای این که عضوی از یک شبکه باشد نیاز به کارت شبکه دارد. بیشتر کامپیوترها و لپ تاپ ها به صورت اورجینال دارای کارت شبکه هستند. این کارت ها در کامپیوترها قابل تعویض هستند. کارت های شبکه امروزه در انواع مختلفی وجود دارند که یکی از انها کارت شبکه وایرلس برای ایجاد شبکه کامپیوتری وایرلس می باشد.

    ۶.کابل شبکه:

    از دیگر تجهیزات مهم در شبکه های کامپیوتری، کابل شبکه می باشد. کابل وظیفه متصل کردن کامپیوترها و روترها و سوییچ ها و دیگر چیزها( پرینتر ، اسکنر و غیره) به سرور یا همدیگر را بر عهده دارد.

    کابل کواکسیال، کابل فیبر نوری و کابل با زوج سیم به هم تابیده از انواع کابل هایی هستند که در شبکه های کامپیوتری مورد استفاده قرار می گیرند. کابل های فیبر نوری دارای سرعت بالایی هستند و در جاهایی که به پهنای بالا نیاز است( مانند بانک ها، بیمارستان ها و فرودگاه ها) می توان از آنها به خوبی استفاده کرد.

    کابل های کواکسیال و زوج سیم به هم تابیده از جنس مس هستند و می توانند به خوبی در شبکه مورد استفاده قرار گیرند.

    برای نصب و کانفیگ فایروال با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    دیگر تجهیزات پسیو شبکه:

    به جز کابل ها، تجهیزات پسیو دیگری نیز در شبکه وجود دارد. از میان انها می توان به رک، پچ کورد، سوکت های دیواری، پچ پنل ، کیستون، ترانکت و داکت اشاره کرد. در زیر توضیح کوتاهی درباره هر کدام از انها داده شده است:

    رک، محفظه ای است که سرور و دیگر متعلقات آن مانند روتر، سوییچ و… در آن قرار می گیرد.

    پچ کوردها، در واقع کابل های کوچکی هستند که برای اتصال تجهیزات با فاصله نزدیک به هم استفاده می شود. طول این کابل ها معمولا کمتر از ۵ متر است.

    سوکت، دیواری دسترسی کاربران به شبکه را فراهم می کند.

    پچ پنل ها، واسطی بین تجهیزات اکتیو و کابل های شبکه می باشد. با پچ پنل ها شبکه بهتر مدیریت می شود. پچ پنل قطعه‌ای مستطیلی شکل می باشد و روی آن تعداد مشخصی پورت شبکه قرار دارد.

    کیستون، برای وصل کردن کابل شبکه به تجهیزاتی مانند سوییچ و روتر و غیره است و در سرعت شبکه شما نقش مهمی دارد. باید نوع مناسبی از آن را خریداری کرد.

    جهت نصب دوربین مداربسته ادارات با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    ترانک و داکت نیز محفظه هایی پلاستیکی هستند که از کابل های شبکه محافظت می کنند. ترانک همان داکت است اما فضای بزرگتری دارد.

    کابل ها از درون ترانک و داکت عبور می کنند و به همین دلیل ایمن تر هستند. این دو  معمولا از پلاستیک ساخته می شوند و انعطاف پذیری خوبی هم دارند. شاید تنها عیب این دو اینست که در برابر رطوبت چندان مقاوم نیستند و بیشتر برای فضای بسته مورد استفاده قرار می گیرند.

    آموزش اصول نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری

    اما برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری اصولی وجود دارد که این اصول باید به خوبی فرا گرفته شود. یاد گرفتن بدون اموزش امکان پذیر نیست. اما این اصول چیست که باید به خوبی آموز داده شود. در زیر به این اصول پرداخته شده است:

    ۲.آشنایی با مفهوم شبکه و انواع آن:

    پیش از هر چیزی فردی که می خواهد اصول نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری را یاد بگیرد باید با مفهوم شبکه آشنا شود و انواع شبکه ها( بی سیم، باسیم و غیره) را به خوبی بشناسد. تعاریف و اصطلاح مرتبط با شبکه های کامیپوتری باید برای این فرد مشخص و روشن باشد.

    ۲.آشنایی با تجهیزات شبکه:

    برای این که یک فرد بتواند به خوبی یک شبکه کامپیوتری را نصب و راه اندازی کند، باید به خوبی با تجهیزاتی که در یک شبکه کامپیوتری به کار برده می شود آشنا باشد. فرد باید به خوبی وظیفه هر کدام را بداند و نقش آنها در شبکه را به خوبی درک کند و بداند که چگونه از انها در شبکه استفاده می شود. تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه هر دو مهم است.

    برای دریافت خدمات پشتیبانی سرور با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    ۳.دانستن مراحل نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری:

    پس از آن که فرد  با مفهوم شبکه و انواع آن و نیز تجهیزات شبکه آشنا شد، نوبت آن است که مراحل نصب و راه اندازی را به خوبی یاد بگیرد. مراحل باید یک به یک و به ترتیب آموزش داده شود. از مرحله اول که ترسیم یک نقشه جامع و مناسب است گرفته تا مرحله آخر که تست اکتیو شبکه است همه باید به خوبی و به صورت عملی به فرد آموزش داده شود.

    فرد با این اموزش ها به خوبی یاد می گیرد که برای نصب یک شبکه کامپیوتری باید چه کارهایی را انجام دهد. فرد باید در زمان یاد گرفتن نصب و راه اندازی شبکه، به خوبی نکات مهم مربوط به این کار را نیز یاد بگیرد.

    نصب شبکه نکات فراوانی دارد که هر کدام می تواند روی سرعت وکیفیت شبکه تاثیر می گذارد. فردی که کار نصب را بر عهده دارد باید بداند از چه تجهیزاتی استفاده کند، چگونه به خوبی آنها را به هم متصل کند، چگونه معایب شبکه را شناسایی کند و چگونه شبکه را تست کند. همه این ها باید به صورت مناسب آموزش داده شود.

    شرکت راه اندازی و نصب شبکه های کامپیوتری

    اگر دوست دارید تا نصب و راه اندازی انواع شبکه های کامپیوتری را فرا بگیرید می توانید با دلتاتک تماس بگیرید. ما بهترین آموزش ها را به شما ارائه می دهیم.

    در کنار اموزش، دلتاتک انواع شبکه های کامپیوتری مورد نیاز شما را نصب می کند و با قیمتی مناسب، شبکه ای پرسرعت و باکیفیت را به شما تحویل می دهد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تماس با کارشناسان