مسئله عمق میدان دید دوربین مداربسته دید یکی از مسائل مهم به شمار می رود ولی در واقع عکاسان دوربین های دیجیتال تصاویر با عمق کم را می پسندند. امروزه روش ها ی عکاسی با گذشته تغییر کرده و عکاسان ترجیح می دهند بر روی یک سوژه خاص تمرکز کنند و پس زمینه به صورت تار و محو باقی بماند. البته این نوع عکاسی همه جا کاربرد ندارد و در عکاسی با دوربین های امنیتی تمامی جزئیات دور و نزدیک باید در تصویر دیده شود.
عمق دید باید عمیق و گسترده باشد. اما چه عواملی در عمق دید تاثیرگذار است؟ هر سوژه به میدان دید نزدیک شود عمق دید کمتر می شود. اگرچه مسئله عمق میدان دید در عکاسی بیشتر مطرح است ما در این مقاله قصد داریم شما را با عمق میدان دید دوربین مداربسته و اهمیت آن و همچنین تفاوت هایی که با زاویه دید دوربین های مداربسته دارد آشنا کنیم.
برای نصب دوربین مدار بسته سازمان ها با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
آشنایی با اصطلاح عمق میدان دید در دوربین مداربسته
بهتر است قبل از اینکه به موضوع میدان دید دوربین مداربسته بپردازیم، بهتر است نگاهی به عمق میدان دید در دوربین عکاسی نیز بیندازیم. وقتی صحبت از کم شدن عمق میدان دید در دوربین عکاسی می شود، به این معنی است که عمق میدان دید تار می شود و سوژه در حالت به نظر شما نزدیک می آید.
شرایط تغییر در میدان دید دوربین مداربسته و عکاسی به چه صورت است؟
در میدان دید دوربین عکاسی بهتر است این گونه بگوییم زمانی که سوژه به ما نزدیک باشد و دومی در زمانی که یک فاصله کانونی زیاد برای عکاسی انتخاب شده باشد ممکن است میدان دید دوربین کم شود.
تعریف عمق میدان دید دوربین مداربسته
عمق میدان دید یعنی اینکه اشیایی که در تصویر وجود دارد در چه فاصله ای روی آن ها تمرکز شده است. به عنوان مثال در عمق بزرگ میدان تمامی اشیاء در تصویر قرار دارند و در عمق کوچک فقط تعدادی از اشیاء در میدان دید دوربین هستند.
برای نصب دوربین مدار بسته کارخانجات با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
زاویه و میدان دید دوربین مداربسته چگونه است؟
میدان دید در دوربین مداربسته از نظر قابلیت شکل ظاهری، نوع تکنولوژی و کاربرد به دسته های متفاوتی تقسیم می شوند. یکی از مشخصه های مهم در دوربین های مداربسته لنز دوربین است که زاویه دید را تعیین می کند.
۲ نوع زاویه دید
- محدود؛
- وسیع.
زاویه دید محدود به این معنا است که روی تصویر و سوژه زوم شده است و جزئیات بیشتری در دسترس قرار دارد. ولی در زاویه دید زیاد وسعت زیادی از تصویر نمایش داده شده و جزئیات کمتری قابل دسترس هستند. لنز دوربین های مداربسته به صورت ثابت و متغیر است.
برای بازیابی اطلاعات دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
اگر فرایند عملکرد زاویه دید در دوربین های مداربسته را بخواهیم شرح دهیم، باید گفت هرچه زاویه دید بالاتر باشد، تصویر گردتر می شود. همین موضوع جزئیات کمتری را به ما نمایش می دهد. همچنین با افزایش زاویه دید عمق آن کاهش پیدا می کند و به همین دلیل امکان دیدن جزئیات تصویر کمتر می شود.
زاویه دید محدود سبب می شود تا تصاویر قابل قبولی به شما تحویل داده شود. FOV یا زاویه دید در دوربین های نظارتی به معنای میزان پوشش تصویر در یک صحنه می باشد. یعنی جزئیات کمتری در صحنه مشاهده می کنید ولی سطح وسیعی از صحنه نمایش داده می شود. حالا می خواهیم بدانیم تفاوت میدان دید و زاویه دید را بررسی کنیم.
تفاوت زاویه دید و میدان دید دوربین مداربسته
عمق میدان دید دوربین مداربسته همان چیزی است که سنسورهای دوربین از چپ به راست و از بالا به پایین می تواند ثبت کند و در واقع همان چیزی است که شما با چشم دوربین هود مشاهده می کنید.
برای نصب دوربین مدار بسته منازل با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.
بعضی از دوربین ها پوششی کمتر از ۱۰۰ دارند یعنی آنچه شما نگاه می کنید کمی محدود تر است اما زاویه دید یا حداکثر زاویه دید یکی از مشخصات لنز دوربین است و زاویه ای است که دوربین قادر به دیدن آن است. برای مثال زاویه دید Nikon 24mm f/1.4G 84 درجه و زاویه دید با لنز Nikon 300mm f/2.8G 8 درجه می باشد. این نشانگر این است که زاویه دید ۸۴ درجه گسترده تر از زاویه دید ۸ درجه می باشد.