• راه اندازی سرور

    نصب و راه اندازی سرور

    در اغلب سازمان ها و شرکت ها اتاقی به نام اتاق سرور وجود دارد که تمام تجهیزات سخت افزاری شبکه در آن به شکلی یکپارچه و البته با نظم خاص مستقر شده است. البته این شاید یک تصویر رویایی از اتاق سرور باشد. گاهی اوقات این اتاق ممکن است دچار در هم ریختگی و بی نظمی شود. به همین دلیل است که در بسیاری از سازمان ها تابلوی کوچکی روی درب اتاق سرور نصب می شود که روی آن با فونت درشت نوشته شده؛ ورود ممنوع. چنانچه برای راه اندازی سرور از یک تیم متخصص و حرفه ای کمک بگیرید بی شک فضای اتاق سرور سازمان و شرکت شما شباهت زیادی به همان تصویر رویایی خواهد داشت. اتاق سرور فضایی امن است که در آن سرورهای شبکه و منابع مشترک سخت افزاری به صورت متمرکز تعبیه شده اند.

    جهت نصب دوربین مداربسته منازل با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    راه اندازی سرور

    مراحل راه اندازی سرور

    ۱

    بازدید از مکان

    ۲

    تعیین هزینه راه اندازی سرور

    ۳

    تعیین وقت اجرای پروژه

    برای پشتیبانی سرور طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای راه اندازی سرور بازدید خواهند کرد.

    جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

    پخش ویدیو

    نمونه پروژه ها

    چرا انتخاب دلتا تک ؟

    پخش ویدیو
    پخش ویدیو

    اهمیت راه اندازی سرور

    راه اندازی سرور به سازمان ها امکان می دهد تا به راحتی فرآیند انتقال داده، پردازش داده، ذخیره سازی و بازیابی داده ها را انجام دهند. سرورها می توانند داده ها را بین سیستم های داخلی به اشتراک بگذارند و یا برای انتقال داده به سیستم های خارجی تعبیه شوند. هر سازمانی که سر و کارش با فناوری اطلاعات باشد بی شک به راه اندازی سرور نیاز خواهد داشت.

    بنابراین برای اینکه در دنیای وسیع آی تی فعالیت کنید و فعالیتی ایمن، موثر و کارآمد داشته باشید بی شک به راه اندازی سرور و خدمات آن نیاز خواهید داشت. در ادامه با ما همراه باشید تا با مراحل، قیمت و تجهیزات راه اندازی سرور آشنایی بیشتری پیدا کنید.

    برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

     

    مراحل راه اندازی سرور

    برای راه اندازی سرور باید گام های مهمی را طی کنید. هر چند که متخصصین این امر جهت راه اندازی سرور در مکان های مختلف تمهیدات گوناگونی را می اندیشند اما به طور کلی می توان مراحل راه اندازی سرور را در قالب گام های زیر تعریف کرد.

    • بازدید از پروژه

    مرحله اول برای راه اندازی سرور بازدید از مکان پروژه می باشد. کارشناسان و متخصصین شبکه باید در ابتدا یک بازدید کلی از سازمان مورد نظر داشته باشند و بهترین مکان را برای راه اندازی سرور انتخاب کنند. در این مرحله باید اقدام به انتخاب بخشی از سازمان نمود که در برابر لرزش مقاوم سازی شده باشد. در واقع ساختار فیزیکی اتاق سرور از جهت ایمن بودن باید بررسی گردد. در صورتی که نتایج حاصل از لرزه سنجی نشان دهد که مقاومت کافی در مکان مورد نظر وجود ندارد پیش از هر چیز بایستی مقاوم سازی صورت پذیرد تا ایمنی اتاق سرور تامین شود.

    • ایجاد زیرساخت برای اتاق سرور

    پوشش دادن سطوح با لایه سیمانی، استفاده از مواد ضد آتش روی این لایه، تعبیه لوله های اطفای حریق، ایجاد مسیر برای عبور لوله های برق و شبکه، ستون گذاری، تعبیه و نصب شبکه های فلزی، گچ کاری روی سطوح و در نهایت استفاده از یک لایه ماده ضد آتشEpoxy  می تواند کار ایمنی و مقاوم سازی را تمام کند.

    چنانچه از اتاق سرور به سایر اتاق های سازمان هیچ کانالی وجود نداشته باشد باید اقدام به کانال کشی نمود تا مسیر برای ارتباط با کانال ها و رایزرهای ساختمان ایجاد شود. تعبیه سیستم های امنیت فیزیکی و کنترلی، تعبیه سیستم خنک کننده، نصب و راه اندازی UPS، سیستم روشنایی، نصب و راه اندازی ژنراتور و راه اندازی چاه ارت همگی در این گام صورت می پذیرند. تجهیزات اطفای حریق، دوربین های مدار بسته و کنترل سیستم های تردد نیز در بخش زیرساخت های امنیتی قرار دارند که باید لحاظ شوند.

    برای دریافت خدمات کابل کشی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • شکل دهی ساختار فیزیکی اتاق سرور

    برای راه اندازی سرور باید اقدام به آماده سازی اتاق سرور از نظر ساختار فیزیکی و منطقی نمود. این دو دارای گام های جداگانه ای هستند که در عین تفکیک شدن به هم مرتبط می باشند. لذا این مراحل را در قالب موارد زیر عنوان نموده ایم:

    • طراحی نقشه منطقی و فیزیکی شبکه

    کابل کشی شبکه و پیش بینی مسیرها از جمله مواردی ست که باید در ابتدای راه اندازی سرور به آن دقت شود. این کابل کشی و پیش بینی باید به گونه ای باشد که امکان پیاده سازی مدل سه لایه شبکه را میسر سازد. بنابراین پیش از هر چیز باید اقدام به نقشه کشی منطقی و فیزیکی سوئیچ ها در شبکه نمود تا مسیرگذاری ها با دقت بیشتری اجرا شود.

    • کابل کشی

    در راه اندازی سرور بایستی اصول کابل کشی به دقت رعایت شود. در نظر گرفتن زوایا در کابل کشی بسیار مهم است. کابل ها و فیبرهای اتاق سرور باید به دقت لیبل گذاری شوند تا مدیریت آن ها میسر گردد.

    • ثابت نمودن رک ها

    برای اینکه رک ها به هنگام لرزش دچار جابجایی نشود و تکان نخورند باید آن ها را ثابت نمود. بنابراین باید با مهارت بالا به کف متصل شوند. قبل از ثابت کردن رک ها باید مکان دقیق آن ها تعیین شود. بنابراین باید در انتخاب نوع رک، ابعاد رک و مدل و موقعیت مکانی آن تحقیقات کامل هل عمل آید.

    • کانال کشی

    برای اینکه کابل های پرتابل از جمله کابل های برق و پچ کوردها دارای نظم باشند باید یک مسیر کابلی توکار در اتاق سرور نصب شود که همان کانال است. این کانال ها باید درپوش مناسب داشته باشند و بین مسیر دیتا و برق ایجاد فاصله نمایند.

    برای دریافت خدمات تعمیر شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

     

    • ایجاد ساختار منطقی اتاق سرور

    بعد از اینکه تجهیزات اتاق سرور نصب و تعبیه شد و ساختار فیزیکی اتاق شکل گرفت باید ساختار منطقی آن اجرا شود که از مهمترین مراحل راه اندازی سرور است. ساختار منطقی در واقع ساختار نرم افزاری است که بستر لازم برای استفاده ایمن از اطلاعات روی سرورها را فراهم می کند. بنابراین باید استراتژی مناسبی برای ارتباط سرورها در نظر گرفته شود. از طرفی باید ارتباط ایستگاه های کاری با سرورها ایجاد شود که بعد از نصب فیزیکی انجام خواهد شد. از جمله گام هایی که در ایجاد ساختار منطقی لحاظ می شود عبارتند از:

    • VLAN و تقسیم سوئیچ
    • ایجاد روتینگ
    • ایجاد گیت وی شبکه
    • ایجاد لیست دسترسی روی سوئیچ های شبکه
    • Domain Controller و سرویس های شبکه همچون DNS و DHCP
    • اقدامات امنیتی راه اندازی سرور

    بعد از این گام ها باید اقدام به ایجاد امنیت برای اتاق سرور نمود. محرمانه بودن اطلاعات، در دسترس بودن دیتا و یکپارچگی آن از جمله مهمترین مواردی ست که در امنیت سرور باید لحاظ شود. استفاده از آنتی ویروس قوی، استفاده از سیستم فایر وال، نصب سیستم های مانیتورینگ و سایر اقدامات امنیتی در این لیست جای داده می شوند.

    • راه اندازی سیستم پشتیبان گیری

    از مهمترین اقدامات در راه اندازی سرور ایجاد سیستم پشتیبان گیری است. این اقدام به منظور بازیابی اطلاعات از دست رفته صورت می پذیرد. انتخاب سرور مناسب از مهمترین اقداماتی است که برای راه اندازی سرور باید در نظر داشت. دیتا بیس های مختلفی روی این بستر ایجاد می شوند که ایستگاه های کاری را به هم متصل می نمایند. استفاده از سرورهای کشویی می تواند به بهینه سازی فضای موجود کمک نماید. در نهایت نباید از تست گرفتن غافل شوید. چنانچه اتاق سرور به درستی راه اندازی شده باشد باید از تست عملکرد سربلند بیرون آید.

     

    تعرفه و هزینه راه اندازی سرور

    هزینه راه اندازی سرور از آن دست هزینه های غیر قابل انکار و غیر قابل حذف برای سازمان ها می باشد. اما این هزینه با توجه به عوامل مختلف می تواند متغیر باشد. از مهمترین عوامل تاثیر گذار در قیمت و هزینه راه اندازی سرور می توان به لیست تجهیزات مورد نیاز اشاره کرد.

    برای اینکه لیست تجهیزات و قیمت آن ها مشخص شود باید در ابتدا به این بپردازید که به چه سرویس هایی نیاز است؟ چه حجمی از اطلاعات قرار است در سرورها نگهداری شود؟ هدف از راه اندازی سرور چیست و میزان دسترسی کاربران و ارتباطات دنیای وب با این سرور چگونه است. تمامی این پرسش ها به شما کمک می کند تا بتوانید در نتیجه لیست کاملی از تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی سرور تهیه کنید که در قیمت راه اندازی سرور نقش اصلی را دارد.

    برندی که برای این تجهیزات انتخاب می کنید نیز در قیمت و تعرفه راه اندازی سرور تاثیر خواهد داشت. بی شک برندهای ارزان قیمتی را می توانید در بازار پیدا کنید اما نباید از کیفیت چشم پوشی کرد. بنابراین اگر تصور می کنید برندهای ارزان قیمتی ایمنی و امنیت سرور را به خطر می اندازند از خرید آن ها منصرف شوید.

    میزان تخصص و مهارت تیم راه اندازی سرور، وسعت سازمان، نیازهای پروژه، مدت زمان اجرای پروژه، موقعیت جغرافیایی پروژه، میزان بودجه کارفرما و تجهیزات و اقداماتی که برای ایجاد زیرساخت های امنیتی، شکل دهی ساختار فیزیکی و ساختار منطقی شبکه نیاز است نیز در قیمت و تعرفه راه اندازی سرور نقش خواهند داشت.

    برای دریافت خدمات پسیو شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

     

    انواع روش های راه اندازی سرور

    سرورها انواع مختلفی دارند. آن ها می توانند اختصاصی، اشتراکی و یا مجازی باشند. بنابراین شیوه نصب و راه اندازی شان با هم متفاوت است. سرورهای اختصاصی دارای قابلیت ها، سرعت و امکانات بیشتری هستند و محدودیت های کمتری برای شما ایجاد می کنند. امکان سفارشی سازی سیستم در این نوع سرور برای شما کاملا مهیا می باشد. تعیین مقدار حافظه داخلی، انتخاب نوع پردازشگر، امکانات امنیتی و اجزای سخت افزاری همگی در دست شماست. دو روش برا راه اندازی سرور اختصاصی وجود دارد که یکی از آن ها سرور اختصاصی فیزیکی و دیگری سرور اختصاصی مجازی می باشد. در روش فیزیکی باید یک سرور فیزیکی خریداری کنید و آن را در دیتا سنتر قرار دهید. بنابراین تامین تمامی تجهیزات و امنیت سیستم با شما خواهد بود.

     در خرید سرور اختصاصی مجازی اما شما یک سرور اجاره می کنید که روی آن نرم افزار مجازی ساز نصب می شود و اقدام به استفاده از آن خواهید کرد. نگهداری از سرور در این حالت به عهده شما نیست و تنها از منابع استفاده می کنید.

    سرورهای اشتراکی و مجازی نیز انواع دیگر سرورها هستند که برای موارد خاص کاربرد دارند و شیوه راه اندازی آن ها با هم متفاوت می باشد. برای راه اندازی سرور مجازی طبیعتا هزینه کمتری نسبت به سرور اختصاصی پرداخت خواهید کرد. در حالی که می توانید از امکاناتی چون مدیریت از راه دور، ارتقای منابع و آی پی اختصاصی استفاده کنید.

     

    تجهیزات مورد نیاز راه اندازی سرور

    برای راه اندازی اتاق سرور باید تجهیزات مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. از تجهیزات ایمنی گرفته تا تجهیزات تخصصی شبکه. در این بخش مهمترین تجهیزات راه اندازی سرور را مورد بررسی قرار خواهیم داد. هر چند که ممکن است برای راه اندازی سرور در تمام شرکت ها این تجهیزات کاربرد نداشته باشند اما در این بخش سعی شده تا به عمده این تجهیزات اشاره شود.

    • سیستم تهویه گرد و غبار

    این تجهیز در راه اندازی سرور جزو تجهیزات مکمل می باشد و تجهیز اصلی نیست اما وجود آن برای حفظ سلامت تجهیزات ضروری می باشد. نشستن غبار روی چیپست ها و برد ها می تواند عملکرد آن ها را مختل نماید و فرآیند خنک سازی را با مشکل روبرو کند. بنابراین احتمال خرابی و سوختن تجهیزات بالا خواهد رفت.

    • سنسورهای حریق و تجهیزات اطفای حریق

    اتاق سرور به دلیل شرایط خاصی که دارد مستعد آتش سوزی می باشد. اتصال کوتاه تجهیزات برقی می تواند تجهیزات را دچار حریق نماید. استفاده از سنسورهای حریق درون رک ها و تجهیزات برقی از مهمترین موارد راه اندازی سرور است. درب اتاق سرور نیز باید ضد حریق باشد. ایجاد لایه حفاظتی و پر کردن درزها نیز باید با استفاده از رنگ ضد حریق صورت پذیرد.

    برای پشتیبانی دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • دوربین مدار بسته

    نصب و تعبیه دوربین های کنترلی در اتاق سرور از مهمترین ملزومات است. این دوربین ها باید به صورت ۲۴ ساعته اتاق سرور را مانیتور کنند.

    • سیستم Vacum Cleaner

    این سیستم به منظور جلوگیری از انتشار آلودگی ها در اتاق سرور تعبیه می شود.

    • سیستم کنترل تردد افراد

    این تجهیز برای راه اندازی اتاق سرور ضروری می باشد و امکان ورود افراد مجاز را به این اتاق می دهد.

    • سیستم خنک کننده و تهویه

    در اتاق سرور باید حتما یک سیستم خنک کننده لحاظ شود تا زمانی که سیستم های مرکزی سختمان بعد از اتمام ساعت کاری خاموش می شوند این سیستم به کار افتد.

    • تجهیزات کابل کشی

    کابل کشی اتاق سرور به منظور ایجاد سیستم برق رسانی شامل بخش های مختلفی چون تابلو برق و ATS، UPS، ژنراتور تامین و چاه ارت می شود.

    • رک و تجهیزات وابسته

    رک ها می توانند دیواری یا ایستاده و رومیزی باشند. این تجهیزات دارای ارتفاع های مختلفی هستند که با واحد یونیت عنوان می شود. برخی رک ها قابل چرخش هستند و امکان دسترسی به پشت رک در آن ها فراهم است. رک های دیواری به گونه ای طراحی شده اند که امکان نصب پاوریونیت های سه و چهار پورت و فن روی آن ها وجود دارد. درون رک های ایستاده می توان انواع تجهیزات شبکه از جمله سوئیچ، پچ پنل، سرور و قطعات رکمونت را قرار داد. امکان عبور دادن کابل ها نیز از بخش های فوقانی و زیرین این رک ها وجود دارد. رک های ایستاده عمدتا از چهار طرف باز می شوند و امکان نصب حداکثر ۶ فن درون آن ها وجود دارد. از طرفی می توان پاور ماژول های ۸ و ۹ پروتی را درون آن ها نصب نمود و چنانچه ارتفاع رک مناسب باشد می توان پاور ماژول های عمومی را نیز درون آن ها جای داد. رک ها دارای طبقه ثابت و متحرک هستند که هر کدام قادر به تحمل وزن خاصی از تجهیزات می باشند.

     

    • پچ کورد یا پچ کابل

    از دیگر تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی سرور می توان به پچ کورد یا پچ کابل اشاره کرد که ارتباط بین کارت شبکه تا پریز دیواری را فراهم می کند. این کابل دارای طول حداکثر سه متر بوده و می توان از آن با اتصال دو Connector به دو سر یه قطعه به عنوان کابل استفاده کرد. پچ کورد وظایف دیگری هم دارد که از جمله آن ها می توان به اتصال بین سوئیچ شبکه، مودم و Gateway VoIP اشاره کرد. این کابل های رابط دارای دو نوع PVC و LSZH هستند. نوع دوم نوع ایمن تری می باشد چرا که به هنگام آتش سوزی تولید دود سمی نخواهد کرد. کتگوری های پچ کورد از نظر پاسخ دهی فرکانسی شامل Cat5، Cat5e، Cat6 و Cat7 می شود.

    • پچ پنل های غیر ماژولار و ماژولار

    پچ پنل ها شامل دو نوع ماژولار و غیر ماژولار هستند که در کابل کشی درن رک قرار داده می شوند. یک سر تمامی کابل های شبکه به این پچ پنل ها وصل می شود و سر دیگر آن ها به پریز متصل می شود. انواع غیر ماژولار پچ پنل ها دارای کتگوری Cat5e و Cat6 می باشند و دارای انواع ۱۶ پورتی، ۲۴ پورتی، ۳۶ پورتی و ۴۸ پورتی هستند و می توان آن ها را با زوایای ۱۸۰ و ۴۵ درجه خریداری نمود. این پچ پنل ها عمدتا در شبکه های بزرگ با قابلیت توسعه استفاده می شوند. در انواع ماژولار اما می توان چندین پورت را در کنار هم قرار داد که از جمله آن ها می توان به FTP، Cat6، Cat5e، STP، پورت فیبر نوری Multi-Mode و Single Mode اشاره کرد. چنانچه یک پورت با مشکل مواجه شود تنها همان کیستون عوض خواهد شد و لازم نیست تمام پچ پنل تعویض گردد.

    • روتر

    بدون وجود روتر امکان اتصال شبکه وجود نخواهد داشت. روتر ها یا همان مسیر یاب ها در واقع تشکیل دهنده اسکلت اصلی یک شبکه هستند. از مهمترین موارد در نصب روترها تنظیمات نرم افزاری آن ها می باشد. امکان نصب ماژول از جمله قابلیت هایی است که در برخی از آن ها وجود دارد. این تجهیزات دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام توانایی متفاوتی در مدیریت و انتقال داده دارد. با این حال تمامی روتر ها دارای حداقل یک پورت LAN و یک پورت WAN برای اتصال به شبکه محلی و شبکه گسترده می باشند.

    برای دریافت خدمات طراحی شبکه کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

     

    • سوئیچ

    سوئیچ ها را ممکن است به دریافت و ارسال سیگنال بشناسید اما این تجهیزات دارای کاربردهای دیگری هم هستند. شبکه های کامپیوتری که توسط سوئیچ ها به هم متصل شده اند می توانند امکان ارسال اطلاعات توسط چند کاربر را در لحظه فراهم کنند در حالی که سرعت ارسال اطلاعات توسط کاربران روی سرع باقی کاربران تاثیری نخواهد گذاشت. افزایش سرعت شبکه در عین ایجاد بستری برای ارسال اطلاعات دوطرفه از مزیت های سوئیچ است. KVM Switch امکان کنترل کردن حداکثر ۱۶ دستگاه را از طریق یک مانیتور به شما خواهد داد. این تجهیز در رک ها برای کنترل نمودن چند سرور استفاده می شود که در نهایت کاهش هزینه ها را در پی دارد. برخی از آن ها حتی می توانند به هم متصل شوند و تا ۲۵۶ کامپیوتر را پشتیبانی نمایند.

    • پرینت سرور

    از دیگر تجهیزات راه اندازی سرور پرینت سرور است که مستقیما به سوئیچ شبکه وصل می شود و امکان ویروسی شدن آن وجود ندارد. همچنین امکان هنگ کردن و کاهش توان سرور توسط آن وجود ندارد و خطای یک کاربر موجب از کار افتادن سیستم سایر کاربران نخواهد شد.

    • IP Camera

    این دوربین به سوئیچ شبه وصل می شود و کاربران در صورت وجود دسترسی می توانند تصویر مخابره شده توسط این دوربین را مشاهده کنند. این دوربین ها می توانند عملیات زوم، چرخش و صدا برداری را انجام دهند و دارای لنز قابل تنظیم هستند.

    • Media Convertor فیبر نوری

    این تجهیزات به منظور انتقال داده ها از کابل شبکه به فیبر نوری استفاده می شوند. سرعت این مبدل ها صد مگابیت و هزار مگابیت بوده و با توجه به میزان مسافت دارای خروجی های مختلفی از جمله FX، SX و LX هستند. این تجهیزات دارای دو پورت هستند که یکی به کابل شبکه و دیگری به فیبر نوری متصل می شود. بسیار مهم است که پورت فیبر نوری متناسب با نوع کانکتور باشد. چنانچه یک سوئیچ فاقد پورت فیبر نوری باشد و بخواهیم آن را به فیبر نوری متصل کنیم باید از مدیا کانکتور استفاده شود.

    • Multi-Port

    این تجهیزات می توانند کمبود تعداد پورت های یک سرور را جبران کنند و دارای انواع Internal و External می باشند. آن ها می توانند تا حداکثر ۳۲ پورت را جوابگویی کنند. کاربرد عمده مالتی پورت ها در اتصال چند دستگاه مودم به یک سرور جهت راه اندازی یک آی اس پی کوچک یا یک شبکه اینترانت می باشد. تفاوت در سرعت انتقال داده در مالتی پورت ها عامل مهمی برای تفاوت در قیمت آن هاست.

    برای دریافت خدمات اکتیو شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • Gateway

    گیت وی یکی از مهمترین تجهیزات راه اندازی سرور است که امکان انتقال صدا روی خطوط دیتا را ایجاد می کند. دو نوع پورت FXS و FXO در این دستگاه به منظور انتقال داده به صورت داخلی و اتصال به گوشی همراه می باشد. در صورت استفاده از این تجهیز می توان بدون مزاحمت خطوط تلفنی را استفاده از خطوط دیتا انتقال داد.

    • آی پی فون

    این تجهیزات همان تجهیزات VoIP هستند که به سوئیچ شبکه وصل می شوند. آن ها دارای آی پی ثابت و خاصی هستند و می توانند تحت شبکه کار کنند.

    • کیستون

    این تجهیزات به کابل شبکه وصل می شوند و نقش پریز  را بازی می کنند. آن ها یک پورت مادگی Rj45 دارند و درون پچ پنل ماژولار قرار می گیرند. انتها و ابتدای هر کابل مفتولی بایستی شبکه کیسون قرار گیرد.

    آن ها می توانند بدون حفاظ و دارای حفاظ فلزی باشند که برای نصب در محیط هایی با نویز بالا مناسب هستند.

    • Wireless Bridge

    این تجهیزات در ترکیب با گیت وی ها برای انتقال خطوط تلفنی کاربرد دارند. ارسال امواج بی سیم بی شبکه های محلی وظیفه اصلی آنهاست. پوشش دهی مسافت های بالا تا سرحد ۵۰ کیلومتر را باید در لیست ویژگی های این تجهیزات قرار داد. این دستگاه ها عمدتا ضد آب طراحی می شوند و قابلیت کا در دماهای پایین را دارند. در کنار این دستگاه تجهیزی به نام POE نیز عرضه می شود که عملیات برق رسانی را از طریق کابل های شبکه درون ساختمان فراهم می سازد.

    • اکسس پوینت

    این دستگاه قادر است شبکه محلی را به شبکه وایرلس وصل کند و دارای پورت Rj45 است که امکان اتصال به سوئیچ شبکه و آنتن به منظور اتصال به شبکه بی سیم در آن مهیا شده. امکان ایجاد ارتباط بین دو شبکه محلی نیز از دیگر ویژگی های آن ها می باشد.

     

    آموزش اصول راه اندازی سرور

    راه اندازی سرور دارای اصول و قواعد خاص خود می باشد. متخصصین راه اندازی سرور گاها ممکن است به دلیل کاه هزینه از اجرای برخی اصول راه اندازی سرور چشم پوشی کنند در حالی که ممکن است ضربه سنگینی به تجهیزات سرور وارد شود و هزینه ها بالایی را متحمل شوید. بنابراین بد نیست با این اصول آشنایی داشته باشید و اگر قصد دارید در این حوزه فعالیت کنید اقدام به آموزش اصول راه اندازی سرور نمایید. در این بخش تعداد مهمی از این اصول و قواعد را مورد بررسی قرار داده ایم تا شما نیز در این باره اطلاعات کافی به دست آورید.

    برای پشتیبانی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    یکی از مهمترین قواعد راه اندازی سرور به ویژه در شرکت های کوچک استفاده از رکمونت می باشد. گاهی اوقات ممکن است شرکت هایی که راه اندازی سرور رابه عهده دارند برای کاهش هزینه ها اقدام به قرار دادن تجهیزات سرور روی میز کار نمایند. قرار دادن تجهیزات سرور درون قفسه های بدون محافظ و یا روی میز کار می تواند بسیار چالش زا باشد. کافی ست حواس تان نباشد و مقداری نوشیدنی روی تجهیزات ریخته شود و یا به علت بی حواسی پرسنل و خدمه کابل ها جدا شوند، همچنین تجهیزات سرور در این حالت همواره در معرض گرد و غبار هستند و ممکن است عملکرد آن ها تحت تاثیر گرد و غبار کاهش پیدا کند. بنابراین قرار دادن تجهیزات سرور آن هم بدون محافظ در چنین محل هایی همانند قرار دادن یک بمب ساعتی روی میز کارتان است که هر لحظه احتمال ترکیدن آن وجود دارد. بنابراین از رکمونت استفاده کرد. این تجهیزات به شما اجازه می دهند تا سخت افزارهای سرور را درون شان قرار دهید. طبیعتا تعبیه رکمونت در هزینه نهایی راه اندازی سرور تاثیر گذار خواهد بود اما عدم استفاده از آن می تواند هزینه های بیشتری را از جهت آسیب مالی به شما وارد کند. از طرفی به راحتی می توانید تجهیزات سرور را مدیریت کنید.

    از دیگر نکات مهمی که در راه اندازی سرور باید به آن دقت داشته باشید ابعاد رک و آشنایی با مشخصه های اولیه آن می باشد. ابعاد و اندازه تجهیزات راه اندازی سرور با واحد یونیت عنوان می شود چرا که این واحد در واقع واحد دسته بندی رک ها است. شما باید قبل از خرید رک عمق و ارتفاع آن را بسنجید و آن را با ابعاد تجهیزات سرور مطابقت دهید. خرید رک رو میزی، رک فریم باز و رک های کابینتی با امکان نصب روی دیوار گزینه هایی است که می توانید پی رو داشته باشید بنابراین قبل از خرید رک به ابعاد و وزن تجهیزات دقت داشته باشید تا انتخاب درستی داشته باشید.

    ایزوله کردن سرور ها به منظور کاهش نویز از دیگر اصول مهمی ست که در راه اندازی سرور باید مد نظر قرار گیرد. اگر اتاق سرور یک اتاق کوچک و فاقد امکانات لوکس می باشد باید مدیریت نویز در آن جدی گرفته شود. بسیار مهم است که تجهیزات سرور دریک اتاق پارتیشن بندی شده نصب شوند تا تجهیزات آی تی در برابر سرقت و یا وارد شدن آسیب محافظت شوند. با این حال اگر فضای موجود کم باشد و نتوانید اتاقی مختص تجهیزات سرور داشته باشید باید از رک هایی با قابلیت کاهش نویز و صدا استفاده کنید. هر چند که نمی توان رک ها را کاملا عایق صوتی نمود با این حال استفاده از تجهیزات نویز گیر می تواند منجر به کاهش صدای آزاردهنده شود.

    برای امنیت شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    استفاده از سیستم های خنک کننده را در اتاق سرور جدی بگیرید. راه اندازی سرور باید از سیستم های خنک کننده با ورودی برق مجزا استفاده کنید. حرارت بالای تجهیزات می تواند منجر به اختلال در عملکرد آن ها و کاهش عمرشان شود. البته نباید به منظور خنک سازی تجهیزات تنها به سیستم خنک کننده اکتفا کرد. یکی از اصول مهم راه اندازی سرور که در ارتباط با خنک سازی تجهیزات می باشد مدیریت مناسب کابل ها است که باید جدی گرفته شود. به عنوان مثال اگر قصد دارید ۲۵ سرور یک یونیت را درون یک رک با ابعادی ۲۶ یونیت قرار دهید به هیچ عنوان این کار را نکنید. شما نه تنها در مدیریت کابل ها به مشکل می خورید بلکه اجازه برقرار شدن جریان هوا را نیز درون رک از بین خواهید برد. بنابراین عجیب نیست که تجهیزات داغ شوند.

    یکی از بهترین راه ها برای مدیریت کابل ها بهره گیری از پچ پنل RJ45 است. پچ پنل ها در فضای یک یونیت نصب می شوند و دارای ۲۴ پورت می باشند. برای این کار کافی ست پوشش کابل ها را جدا کنید، آن ها را به پچ پنل پانچ کنید و با استفاده از یک ابزار تست صحت عملکرد آن را بررسی کنید. این کار به تخصص نیاز دارد و در صورتی که به زیر و بم آن وارد باشید یک روز بیشتر وقت تان را نخواهد گرفت. استفاده از بست کمربندی نیز به شما این امکان را می دهد تا از کابل های سرگردان محافظت نمایید.

    برچسب گذاری تجهیزات سرور از مهمترین اصول راه اندازی سرور می باشد رد شدن سرسری از کنار آن چیزی جز ضرر مالی و اتلاف وقت را در آینده ای نه چندان دور برای شما نخواهد داشت. یک کارشناس یا متخصص راه اندازی سرور ممکن است به یک نگاه بتواند همه چیزی را تشخیص دهد اما داستان برای فردی که در واحد آی تی یک سازمان کار می کند به شکلی دیگر است. بدون برچسب گذاری تجهیزات و کابل ها او به هیچ وجه از شبکه سر در نخواهد آورد و ممکن است وقت و هزینه زیادی تلف شود. سرورها و تجهیزات شبکه را با نام و IP خاص خود لیبل گذاری کنید. هر نوع تجهیزاتی از جمله تجهیزات NSA، روترها، مانیتور، سوئیچ ها و تجهیزات پشتیبان گیری باشد لیبل گذاری شوند.

    نصب توضیحات و جزئیات در مورد ارتباطات سخت افزاری شبکه روی رک نیز این امکان را به کارشناسان مربوطه می دهد تا بر اساس روش های استاندارد اجرایی برای مواردی چون پشتیبان گیری و یا روشن و خاموش کردن سرور در زمان قطعی برق اقدام کنند که بسیار مهم می باشد.

    مجموعه دلتا تک یکی از قوی ترین مجموعه ها در زمینه راه اندازی شبکه های کامپیوتری و پشتیبانی شبکه با سابقه ای درخشان در این حوزه قادر به اجرای سرور در سازمان و شرکت شما با اهداف مختلف می باشد. ارائه محصولات اوریجینال، بهره گیری از نیروی انسانی حرفه ای برای این منظور و استفاده از راهکارهای به روز و نوین جهت پیاده سازی شبکه موجب رضایتمندی هر چه بیشتر مخاطبان این مجموعه شده است.

    برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تماس با کارشناسان