• اهمیت پسیو شبکه

    پسیو شبکه های کامپیوتری

    دو اصطلاح معروف که در دنیای کامپیوتر دائما به گوش می خورد پسیو شبکه و اکتیو شبکه است. در این مطلب بحث اصلی پیرامون پسیو شبکه می باشد. به راه اندازی های سخت افزاری یک شبکه، پسیو شبکه گفته می شود. راه اندازی و نصب تجهیزات و سیستم های سخت افزاری باید به گونه ای باشد که تمامی آن ها به صورت یکپارچه و هماهنگ با هم کار کنند. نحوه ایجاد ارتباط بین این تجهیزات را فقط یک متخصص پسیو شبکه می داند. بنابراین مدیریت سیستم های سخت افزاری به راحتی صورت خواهد پذیرفت. به اشتراک گذاری فایل های مورد نیاز بین این تجهیزات و ارسال سیگنال درست و به موقع تنها از طریق اجرای صحیح پسیو شبکه امکان پذیر می باشد.

    جهت نصب دوربین مداربسته منازل با شماره های مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    پسیو شبکه

    مراحل خدمات پسیو شبکه

    ۱

    بازدید از مکان

    ۲

    تعیین هزینه خدمات پسیو شبکه

    ۳

    تعیین وقت اجرای پروژه

    برای پیکربندی شبکه کامپوتری طبق استاندارد، کارشناسان ما از مکان شما برای نطراحی شبکه کامپوتری بازدید خواهند کرد.

    جهت اطلاع از شیوه پرداخت هزینه پروژه با شماره ها مندرج در وب سایت تماس بگیرید.

    دلتا تک با بکارگیری کادری با تجربه از تاپ ترین تکنسین ها در کمترین زمان ممکن پروژه شما را با کیفیتی بی نظیر اجرا خواهد کرد.

    پخش ویدیو

    نمونه پروژه ها

    چرا انتخاب دلتا تک ؟

    پخش ویدیو
    پخش ویدیو

    اهمیت پسیو شبکه

    وقتی صحبت از شبکه می شود تنها یک شبکه خاص مد نظر نیست. انواع مختلفی از شبکه ها وجود دارند. به عنوان مثال شبکه LAN یکی از پر کاربردترین انواع مختلف شبکه می باشد که آن را یک شبکه محلی می نامند. این شبکه در هر مکانی که فکرش را بکنید قابل اجراست. از ادارات و خانه ها گرفته تا مدارس و دانشگاه ها و سازمان های مختلف. در دست دیگر ماجرا شبکه WAN را داریم که شبکه ای گسترده تر می باشد و ارتباطات آن فراتر از یک محدوده کوچک است. این شبکه قادر است ارتباطات وسیع تری را در سطح کشوری ایجاد کند.

    بنابراین وجود شبکه ها به جهت انتقال داده و ارسال سیگنال بسیار ضروری و غیر قابل انکار می باشد. اما اجرای شبکه به این سادگی ها هم نیست. اهمیت پسیو شبکه زمانی نمود عینی پیدا می کند که برای اجرای شبکه های مختلف باید زیرساخت های فنی و سخت افزاری مناسب را پیاده سازی کرد. این موضوع به دانش، مهارت، تجربه، تخصص و تسلط به انواع سیستم های سخت افزاری و شیوه اتصال دادن آن ها به هم نیاز دارد که تنها در اختیار کارشناسان و متخصصین پسیو شبکه می باشد. پسیو شبکه

    پسیو شبکه در واقع شامل فرآیندهای مختلفی می شود که گرچه به تفکیک از هم باید انجام شوند اما ذاتا به هم مرتبط و پیوسته می باشند چرا که قرار است در نهایت یک شبکه را یه صورت یکپارچه به هم متصل نمایند. این فرآیندها شامل کابل کشی، داکت کشی، نصب ترانک، تست فلوک شبکه، آرایش رک ها و پشتیبانی از شبکه می باشد. هر چند که این تنها شمای کلی داستان است و جزئیات آن بی شمار می باشد. نکته ی مهم و جالبی که باید در مورد پسیو شبکه بدانید این است که این فرآیند هیچ دخالتی در سیستم های دیتا ندارد و اساسا تمرکز آن روی زیرساخت ها می باشد.

    اجرای صحیح پسیو شبکه از اجرای پسیو شبکه مهمتر می باشد. اینکه تمامی تجهیزات و بخش های یک شبکه به طور پیوسته و یکپارچه با هم در ارتباط باشند می تواند ضامن کیفیت بالای انتقال داده، سرعت انتقال داده، حفظ ایمنی، حفظ امنیت داده ها و ایجاد فضایی برای بهبود و ارتقای شبکه باشد.

    برای پیکربندی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    مراحل پسیو شبکه

    اجرای پسیو شبکه همانطور که گفته شد باید توسط متخصصین و کارشناسان حرفه ای شبکه که اصطلاحا به آن ها پسیو کار گفته می شود انجام شود. این فرآیند دارای مراحل خاص خود می باشد که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

    • بازدید از محل اجرای پروژه

    قبل از هر چیز کارشناسان پسیو شبکه احتیاج به این دارند که از محل اجرای پروژه بازدید کنند. بسته به نوع شبکه ای که قرار است اجرا شود، وسعت پروژه نیز متغیر خواهد بود. نصب دوربین های مدار بسته، سیستم های حضور غیاب، شبکه اینترنت محلی و سایر شبکه هایی که قابلیت اجرا دارند هر کدام به زیرساخت های مختلفی نیاز دارند. بنابراین کارشناسان در وهله اول با بازدید کلی از مکان پروژه به تجهیزات مورد نیاز و زیرساخت های لازم پی خواهند برد. این موضوع در روند اجرای پسیو شبکه و همچنین هزینه و زمان پسیو شبکه تاثیر ویژه ای دارد.

    • پیاده سازی زیر ساخت های لازم برای پسیو شبکه

    طراحی و تدوین یک نقشه کلی از پسیو شبکه کاری ست که متخصصان این حرفه قبل از اجرای پسیو شبکه باشد انجام دهند. آن ها این کار را به منظور پیاده سازی زیرساخت های لازم انجام می دهند. با استفاده از یک نقشه استاندارد و جامع است که می توان به اطلاعات دقیق و کاملی از نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز پی برد. در این مرحله قیمت نهایی پروژه پسیو شبکه و تمامی خدماتی که در راستای پسیو کردن ارائه می گردد شفاف سازی خواهد شد. بنابراین مشتری هم می تواند دیدگاه دقیقی در مورد تعرفه ها و هزینه نهایی پسیو شبکه در اختیار داشته باشد.

    برای کانفیگ سوئیچ با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • نصب ترانک

    در این مرحله باید زیرساخت های لازم برای کابل کشی ایجاد گردد. کابل کشی یکی از مهم ترین بخش های پسیو شبکه می باشد و باید فضای مناسبی را برای عبور دادن این کابل ها تعبیه نمود که به آن ترانک گفته می شود. ترانک همان مسیر عبور کابل های شبکه است.

    • کابل کشی شبکه

    بعد از اینکه مسیر عبور کابل های تعبیه گردید باید کابل ها را در این مسیر جای داد که به این فرآیند کابل کشی می گویند. بسیار مهم است که فرآیند کابل کشی شبکه را به دور از هر گونه میدان مغناطیسی انجام دهید. چرا که میدان مغناطیسی می تواند بر کیفیت عبور داده هایی که در کابل ها جریان دارند تاثیرات منفی بگذارد.

    • پیاده سازی رک

    رک ها را حتما بارها و بارها دیده اید. این تجهیزات همان محفظه های فولادی هستند که تمامی تجهیزات شبکه درون آن ها قرار دارد. بسیار مهم است که رک ها از لحاظ ایمنی در امان باشند و نوسانات جریان برق و حادثه هایی چون ضربه و آتش سوزی به آن ها آسیب وارد نکند چرا که اساسا رک ها قلب تپنده پسیو شبکه هستند.

    تمامی تجهیزات شبکه از جمله پنل های مدیریتی مثل سرورها، پچ پنل ها، پچ رکوردها، روترها و سوئیچ ها در این محفظه قرار می گیرند. بسیار مهم است که نصب و تعبیه تجهیزات داخل رک به صورت حرفه ای و بی نقص انجام شود. اتصال دادن این تجهیزات به هم جزو مهم ترین قسمت هایی می باشد که در این گام باید انجام شود. 

    برای دریافت خدمات تعمیر شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • تست فلوک شبکه

    بعد از اینکه تجهیزات شبکه درون رک قرار گرفت بایستی تست سیگنال دهی صورت پذیرد. به این تست اصطلاحا تست فلوک شبکه می گویند. در تست فلوک شبکه کارشناسان از صحت عملکرد تجهیزات و استاندارد بودن نصب کابل ها و تجهیزات شبکه اطمینان حاصل می کنند.

    • پشتیبانی شبکه

    این مرحله از پسیو شبکه به صورت دوره ای و همیشگی باید اجرا شود. بدین سان که یک کارشناس حرفه ای شبکه باید به صورت دوره ای و پیوسته اقدام به پشتیبانی و چک کردن پسیو شبکه نماید. پشتیبانی شبکه و بازدید های دوره ای از پسیو شبکه منجر به این خواهد شد که جلوی نواقص احتمالی گرفته شود و کیفیت عملکرد شبکه ارتقا پیدا کند.

    تعرفه و هزینه پسیو شبکه

    پسیو شبکه فرآیندی تخصصی و بسیار پیچیده می باشد و به نسبت درصد پیچیدگی و تخصصی بودن این فرآیند قیمت آن تعیین می شود. هر چند که تعرفه و هزینه پسیو شبکه به نوع خدماتی که شرکت ها و مجموعه های مختلف ارائه می دهند نیز بستگی دارد. هر شرکتی می تواند مجموعه ای از خدمات پسیو را ارائه دهد که هر کدام از خدمات دارای تعرف جداگانه هستند. بنابراین به تناسب تعداد خدماتی که از یک شرکت در راستای پسیو شبکه دریافت می کنید بایستی هزینه متفاوتی را پرداخت کنید.

    خدمات پسیو شبکه می تواند شامل خدمات گسترده ای باشد. بنابراین هزینه پسیو شبکه نیز با توجه به این خدمات می تواند متغیر باشد. اما این خدمات چیست و چه قیمتی دارد؟ راه اندازی تمامی تجهیزات زیرساختی یک شبکه را می توان در دسته خدمات پسیو شبکه قرار داد. بدون وجود این زیرساخت ها امکان پیاده سازی شبکه وجود ندارد. در واقع بدون وجود زیرساخت های ارتباطی امکان یکپارچه سازی شبکه وجود ندارد. این نکته را فراموش نکنید که خدمات پسیو شبکه و اکتیو مکمل هم هستند و به یک میزان دارای اهمیت می باشند. به هیچ وجه نمی توان یکی را بر دیگری مقدم یا مهم تر دانست.

    مهمترین خدمات پسیو شبکه

    از جمله مهمترین خدمات پسیو شبکه می توان به تدوین نقشه شبکه، اجرای کابل کشی، اجرای شبکه یکپارچه و ساختار یافته، بهینه سازی شبکه، کابل کشی تلفن، ارتقای سطح شبکه، آرایش رک ها، داکت کشی و ترانکینگ، نصب پچ پنل ها و پریز و کیستون ها، راه اندازی اتاق سرور و استاندارد سازی آن، نصب دوربین های مدار بسته، نصب سنسور، هوشمند سازی تجهیزات به منظور مدیریت شبکه، نصب و راه اندازی سیستم های اطفاء حریق، نصب تجهیزات شبکه مانند روتر و سوئیچ، ارائه راهکار برای کابل کشی های سازمانی و اداری و دانشگاهی و ارائه مشاوره در حوزه هایی چون ایجاد زیرساخت های ارتباطی و گزارش دهی از شبکه اشاره کرد.

    تمامی این خدمات شامل خدمات پسیو شبکه هستند. خدمات پسیو شبکه بسیاری از اوقات در راستای اجرای سیستم های ایمنی و امنیتی چون سیستم اطفاء حریق و دوربین های مدار بسته می باشد. بنابراین بسیار مهم است که اجرا شود و مهم تر از آن به درستی اجرا شود.

    طبیعی ست که هر چه حساسیت خدمات پسیو شبکه بالاتر رود قیمت آن نیز به همان تناسب افزایش پیدا کرد. در واقع میزان تخصص، مهارت، دانش و تجربه ای که یک پسیو کار شبکه در راستای ارائه خدمات به شما به کار می گیرد می تواند در قیمت نهایی پسیو شبکه موثر باشد. هر چند که مجموعه های مختلف تعرفه های متفاوتی در این راستا دارند.

    برای پشتیبانی دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    نکته مهمی که در نرخ و تعرفه پسیو شبکه می تواند موثر واقع شوند برند و کیفیت تجهیزات سخت افزاری استفاده شده در پسیو شبکه می باشند. همانطور که تا اینجای کار گفته شد این تجهیزات دارای تنوع بالایی هستند و می توانند کیفیت و قابلیت های مختلفی داشته باشند. طبیعتا هر چه برند انتخابی قوی تر و با کیفیت تر باشد قیمت تجهیزات پسیو نیز بالاتر خواهد رفت.

    از جمله فاکتورهای موثر روی تعرفه و هزینه پسیو شبکه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • تعداد و نوع تجهیزات سخت افزاری مورد استفاده در پسیو شبکه
    • حجم پروژه و ابعاد و متراژ فضا
    • هزینه بستر سازی و ایجاد زیرساخت های شبکه
    • برند تجهیزات استفاده شده در پسیو شبکه و اوریجینال بودن و با کیفیت بودن آن ها
    • تعداد گره های شبکه و فاصله ای که آن ها تا رک دارند
    • متراژ و هزینه کابل کشی ها
    • هزینه نصب اتصالات شبکه
    • پهنای باند مورد نیاز در شبکه
    • هزینه خدمات پس از فروش و پشتیبانی
    • میزان بودجه کارفرما
    • نوع شبکه (شبکه وایفای، شبکه دوربین های مدار بسته، ویدئو کنفرانس و …)
    • محل اجرای پروژه از نظر موقعیت جغرافیایی
    • نوع خدمات دریافتی پسیو شبکه (کابل کشی، نصب ترانک، آرایش رک ها، نصب سوئیچ، نصب پچ پنل، نصب دوربین مدار بسته، نصب کیستون، نصب تابلو برق، لیبل گذاری و …) لازم به ذکر است که انواع خدمات پسیو شبکه دارای قیمت گذاری مشخص شده ای از طرف نظام صنفی هستند. بنابراین جداولی در این راستا تدارک و تهیه می شود که در آن ها تعرفه هر نوع خدمات در اجرای پسیو شبکه اعلام می گردد.

    برای دریافت خدمات اکتیو شبکه با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    انواع روش های پسیو شبکه

    پسیو شبکه با توجه به نوع شبکه می تواند بسیار متفاوت باشد. بنابراین می تواند به تعداد انواع شبکه هایی که وجود دارد روش های مختلفی را برای پسیو شبکه متصور شد. به عنوان مثال اجرای پسیو شبکه برای یک سیستم دوربین مدار بسته تحت شبکه طبیعتا با پسیو شبکه برای اجرا و راه اندازی شبکه وایفای می تواند کاملا متفاوت باشد. این دو حتی تجهیزات متفاوتی برای پسیو کردن نیاز دارند. بنابراین می توان انواع پسیو شبکه را بر اساس انواع مختلفی از شبکه ها دسته بندی نمود. پسیو شبکه

    انواع پسیو شبکه را می توان به پسیو کاری های In Door و Out Door تقسیم بندی کرد. بدان معنا که برخی از بسترسازی های سخت افزاری درون ساختمان و برخی دیگر خارج ساختمان اجرا می شوند. این دو به تجهیزات مختلفی هم نیاز دارند. به عنوان مثال پسیو کاری خارج از ساختمان به کابل های ضد آب و مقاوم در برابر شرایط محیطی نیاز دارد در حالی که برای پسیوکاری داخل ساختمان نیاز به کابل های ضد آب و مقاوم در برابر عوامل محیطی نیاز نیست.

    تجهیزات مورد نیاز پسیو شبکه

    تا اینجای کار در مورد اهمیت پسیو شبکه و مراحل اجرای آن و تعرفه های پیاده سازی پسیو شبکه صحبت شد. اما اسکلت اصلی پسیو شبکه را تجهیزات آن شکل می دهند. اگر پسیو شبکه را یک سازه در نظر بگیریم باید گفت که تجهیزات پسیو شبکه حکم استخوان بندی کار را دارند. اما تجهیزات پسیو شبکه چیست و به چه نوع تجهیزاتی گفته می شود؟ تجهیزات شبکه به طور کلی شامل تجهیزات اکتیو و تجهیزات پسیو می باشد. تجهیزات پسیو شبکه تجهیزاتی هستند که برای انتقال داده و اطلاعات نیاز به جریان برق ندارند. این تجهیزات را در زبان فارسی به نام تجهیزات غیر فعال هم عنوان می کنند.

    برای نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    تجهیزات پسیو شبکه می تواند گستره وسیعی از تجهیزات را در بر بگیرد. از تجهیزات مربوط به ویدئو کنفرانس گرفته تا تجهیزات دوربین مدار بسته و سیستم های اطفاء حریق هوشمند. این روزها هم که بازار خانه های هوشمند بسیار داغ است تجهیزات پسیو شبکه بسیار به کار می آیند. انواع سوئیچ ها، تجهیزات بی سیم بلوتوث، ADSL و مودم، سرورها، تجهیزات ویدئو کنفرانس، فیبرهای نوری، کارت شبکه و دوربین های مدار بسته همگی جزو تجهیزات پسیو شبکه هستند.

    تجهیزات پسیو شبکه برای راه اندازی شبکه بسیار ضروری می باشند. این تجهیزات به برق اتصال پیدا نمی کنند و نقشی در تقویت سیگنال ها نیز ایفا نخواهند کرد. شاید جالب باشد این نکته را بدانید که تجهیزات پسیو شبکه اصلا دیده نمی شوند و معمولا نقش زیرساختی دارند بنابراین در شما کلی یک شبکه دیده نمی شوند. انواع کابل های شبکه از جمله Cat5، Cat6 و Cat7، انواع رک ها، کانکتورها، انواع سوکت های دیواری، انواع USB Hub ها و تستر های شبکه همگی جزو تجهیزات پسیو شبکه هستند. می توانید اقلامی چون Punch Down، Crimping و Striper را نیز به این تجهیزات اضافه کنید. پسیو شبکه

    لازم به ذکر است که نکته ای مهم را در این بخش به شما گوشزد کنیم. ممکن است گاهی اوقات بین تفکیک دادن تجهیزات پسیو شبکه و تجهیزات اکتیو دچار چالش شوید. در واقع باید گفت که این تقسیم بندی یک تقسیم بندی قراردادی نیست و اساسا یک نوع تقسیم بندی ذهنی می باشد. تمامی تجهیزات پسیو شبکه و تجهیزات اکتیو برای راه اندازی شبکه ضروری هستند و بدون آن ها امکان راه اندازی هیچ شبکه ای وجود ندارد. بنابراین می توان آن ها را لازم و ملزوم همدیگر دانست. تفکیک کردن تجهیزات پسیو شبکه در واقع کاری ست که متخصصین شبکه برای ایجاد یک زبان مشترک انجام می دهند.

    تجهیزات پسیو شبکه تجهیزاتی هستند که وارد مرحله پیکربندی نمی شوند. این تجهیزات همانطور که گفته شد بدون نیاز به جریان برق کار می کنند از جریان الکتریسیته بی نیاز هستند. این تجهیزات را نمی توان برنامه ریزی نمود و ابعاد آن ها ثابت می باشد. این تجهیزات باید لزوما در تعامل با تجهیزات اکتیو شبکه استفاده شوند تا کارایی شان نمود پیدا کند. بنابراین تجهیزات پسیو و تجهیزات اکتیو باید هر دو در سیستم یکپارچه شبکه حضور داشته باشند. تجهیزات پسیو شبکه با توجه به نوع شبکه ای که قرار است اجرا شود می توانند متفاوت باشند بنابراین تمامی تجهیزات پسیو شبکه قرار نیست لزوما در پیاده سازی یک شبکه استفاده شوند. با این حال برخی از تجهیزات دارای کاربردهای کلی هستند و می توان از آن ها در هر نوع شبکه ای استفاده نمود. در ادامه تعدادی از مهمترین تجهیزات پسیو شبکه را علیرغم اینکه در بالا نیز بدان ها پرداخته بودیم بررسی خواهیم کرد تا با عملکرد آن ها نیز آشنا شوید.

    • کابل ها

    مهم ترین و اساسی ترین تجهیزات پسیو شبکه که در هر شبکه ای وجود آن ضروری می باشد کابل ها هستند. کابل و سوکت در واقع نقشی بسیار اساسی در بین تجهیزات مختلف پسیو ایفا می کنند. کابل ها به تجهیزات مختلف اجازه می دهند تا به شبکه اتصال پیدا کنند. کابل ها انواع مختلفی دارند و در حکم شریان های اصلی شبکه شناخته می شوند. برخی کابل ها ضخیم و قطور هستند و برخی دارای ضخامت کمتری می باشند. برخی مقاوم در برابر نویز می باشند و برخی دیگر ضد آب هستند و برای نصب شدن در محیط های بیرونی مناسب می باشند. بسته به اینکه کابل ها چه نوع اطلاعاتی را رد و بدل می کنند و در چه نوع محیطی از آن ها استفاده می شود دارای انواع مختلف می باشند. کابل های کواکسیال، فیبر نوری و کراس از جمله معروف ترین انواع کابل ها هستند.

    برای امنیت شبکه های کامپیوتری با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • پچ کورد

    این تجهیزات پسیو شبکه در واقع نوعی کابل هستند که تجهیزات نزدیک به هم را به یکدیگر اتصال می دهند. طول آن ها از پنج متر کمتر بوده و دارای دو نوع مسی و فیبر نوری می باشند. از این تجهیزات برای متصل نمودن یک سوئیچ شبکه به کامپیوتر یا یک سوئیچ به روتر استفاده می شود.

    • داکت و ترانک

    این تجهیزات محفظه هایی از جنس پلی اتیلن و پی وی سی هستند که عبور دسته کابل ها از آن ها میسر شده است. ترانک دارای ابعاد بزرگ تری از داکت می باشد و حجم کابل های بیشتری را می تواند از خود عبور دهد.

    • سوکت دیواری

    از دیگر تجهیزات پسیو شبکه سوکت دیواری است که امکان دسترسی به سامانه های شبکه را فراهم می کند. هدف از این تجهیزات پسیو شبکه ایجاد اتصال از طریق کابل برای کاربران به شبکه می باشد. پسیو شبکه

    • کیستون شبکه

    کیستون همان ارتباط دهنده یا کانکشنی می باشد که امکان استفاده از کابل را فراهم می کند. در زبان عامیانه کیستون را با نام پریز نیز می شناسند.متصل نمودن کابل ها به تجهیزاتی چون روتر و سوئیچ از طریق کیستون ها امکانپذیر خواهد شد.

    سرعت شبکه به شکل عجیبی به کیفیت کیستون بستگی دارد. در ترانک، پچ پنل و باکس ها از کیستون شبکه استفاده می شود. بسیار مهم است که در شبکه مورد نظر از کیستون مناسب استفاده شود. بر اساس نوع کتگوری می توان کیستون ها را به کتگوری های ۵، ۵e، ۶، ۶a، ۷، ۷a و ۸ نسبت داد. کیستون ها می توانند فلزی و پلاستیکی باشند که در قیمت آن ها موثر خواهد بود.

    • پچ پنل

    پچ پنل ها دارای پورت های شماره گذاری شده هستند و تمامی کابل ها به آن متصل می شوند. پچ پنل ها کمک می کنند تا مدیریت کابل ها به راحتی انجام شود و پیدا کردن عیوب و نواقص شبکه به سادگی صورت پذیرد. این تجهیزات همچنین به نظم دهی به کابل ها کمک بسیاری خواهند کرد چرا که اساسا در شبکه ها تعداد زیادی از کابل ها وجود دارند و به هم ریختن نظم آن ها می تواند کنترل شبکه را از دست شما خارج کند.

    سرپرست های شبکه می توانند از طریق پچ پنل کابل هایی که از بخش های مختلف به سمت رک و سوییچ رفته اند را مدیریت نمایند. 

    • رک

    رک محفظه ای فولادی است که تمامی تجهیزات شبکه درون آن قرار می گیرند. روتر، فایروال های سخت افزاری، سرور، سوئیچ، پچ پنل ها، سوئیچ ها و یو پی اس ها در این محفظه واقع شده اند. رک ها می توانند دیواری یا ایستاده باشند. رک ها انواع مختلفی دارند و توصیه می شود به هنگام خرید آن ها به پارامترهای مختلفی چون عمق رک و بهره مندی از فن خنک کننده در آن ها دقت داشته باشید.

    • فیس پلیت

    فیس پلیت از نام آن پیداست که یک صفحه می باشد. در این صفحه پریزهای توکار واقع می شوند و دارای دو دسته تک پورتی و دو پورتی هستند. این تجهیزات را می توان روی دیوار یا داخل دیوار نصب نمود.

    برای بازیابی اطلاعات دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    • پی دی یو

    این دستگاه توزیع جریان برق را مدیریت می کند و درون رک قرار دارد. بهره مندی از یک ورودی و خروجی های مختلف از ویژگی های پی دی یو می باشد. با توجه به تعدد سرور ها و تعداد تجهیزاتی که در شبکه ها استفاده می شود استفاده از UPD ضروری است.

    آموزش اصول پسیو شبکه

    هیچ شبکه ای را نمی توانید پیدا کنید که بدون وجود زیرساخت های سخت افزاری به صورت یکپارچه عمل کند. البته این بدان معنا نیست که زیرساخت های نرم افزاری کم اهمیت هستند. تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری باید در تعامل با هم عملکردی سازنده داشته باشند تا انتقال داده در شبکه ها به درستی صورت پذیرد. شبکه های مختلف بر اساس توپولوژی های گوناگون به هم متصل می شوند.

    برای ایجاد زیرساخت های سخت افزاری به تجهیزات پسیو شبکه نیاز است. بسیار مهم است که پسیو شبکه به گونه ای اجرا شود که در نهایت هم صرفه اقتصادی به عمل آورد و هم بدون افت کیفیت و سرعت از داده های امنیتی محافظت کند و به کلاینت ها امکان فعالیت و استفاده از شبکه را با خیال آسوده بدهد. برای اجرای پسیو شبکه به درستی باید اصول پسیو شبکه را به درستی بدانید. قصد داریم بخش انتهایی از این مطلب را به آموزش اصول پسیو شبکه اختصاص دهیم.

    دانستن این اصول برای متخصصین می تواند در راستای بالا بردن سرعت، کیفیت و امنیت در عین کاهش هزینه ها موثر باشد.

    قبل از اینکه اقدام به اجرای پسیو شبکه نمایید بهتر است دانش خود را در زمینه شبکه بالا ببرید. طبیعتا افرادی که دوره های تخصصی را در این حوزه طی کرده باشند وسواش بیشتری در راستای خرید و انتخاب تجهیزات پسیو شبکه به خرج می دهند که منجر به بالا رفتن کیفیت و سرعت شبکه خواهد شد. پسیو شبکه

    به مکان اجرای پروژه دقت کنید. شما باید قبل از اجرای پسیو شبکه از مکان پروژه بازدید کنید و سعی کنید از یکی از مسئولین ساختمان بخواهید که در این بازدید همراه شما باشد. به عنوان مثال در ساختمان های چند طبقه باید محل قرارگیری رک و سوئیچ را در ابتدا تعیین کنید. حضور مسئول فناوری اطلاعات سازمان در این بازدید می تواند به شما در موقعیت یابی نصب تجهیزات پسیو شبکه کمک کند.

    بعد از بازدید کلی از مکان ساختمان و محل پروژه سعی کنید از تمامی اتاق ها نیز بازدید کنید تا یک نقشه کلی و ابتدایی در ذهن تان از مسیر عبور کابل ها و داکت ها ترسیم نمایید. این نقشه هر چند که بعدها دستخوش تغییر خواهد شد اما می تواند دید خوبی به شما بدهد.

    در این گام باید تعداد کلاینت ها را نیز مشخص کنید. تعداد کلاینت هایی که قرار است از شبکه استفاده کنند به تعیین تعداد کیستون ها و سایر موارد کمک خواهد کرد. برخی مواقع لازم است در صورت بزرگ بودن فضا تعداد بیشتری کیستون به نسبت کلاینت ها قرار دهید اما دقت داشته باشید که هزینه ها بالا نرود. این را می گوییم چرا که که ممکن است فضاهای بزرگ بعدها پارتیشن بندی شوند و معادلات شما برای تعبیه تعداد کیستون ها به هم بریزد.

    به طور کلی سعی کنید زیرساخت های اصلی را با ظرفیت بالا انتخاب کنید تا بعدها از بابت توسعه شبکه مشکلی برای شما رخ ندهد.

    در مورد پسیوکاری باید به ابزار مورد نیاز دقت داشته باشید. شاید در ابتدای راه ابزار کافی نداشته باشید اما باید بعدها ابزارتان را برای پسیوکاری تکمیل کنید. ازجمله تجهیزاتی که نیاز دارید می توان به دریل، پیچ گوشتی، سیم لخت کن، دم باریک، کریمپر، آچار پانچ، اره و تستر اشاره کرد. شما باید تجهیزات پسیو شبکه را نیز خریداری کنید. این تجهیزات می توانند شامل کابل و داکت باشند. توصیه می شود داکت ها را از یک برند خریداری کنید تا در مورد درپوش ها به مشکل نخورید. این را هم بدانید که باید در مورد درپوش داکت ها بسیار حساس باشید.

    در کابل کشی ها به میدان مغناطیسی دقت داشته باشید. در مسیر کابل کشی ها نباید میدان مغناطیسی خاصی وجود داشته باشد. انتخاب کابل کتگوری ۶UTP می تواند انتخاب مناسبی باشد. اما اگر در زیرساخت ها حساسیت بیشتری به خرج دهید و کابل کتگوری ۶ SFTP را انتخاب کنید بهتر خواهد بود. سازگار بودن تجهیزات با کابل ها از نکات مهمی ست که در پسیو شبکه باید به آن دقت کنید.

    برای نصب و راه اندازی دوربین هوشمند با کارشناسان دلتاتک در تماس باشید.

    شما باید در مورد انتخاب کیستون و پچ پنل هم دقت کافی به خرج دهید. انتخاب برند استاندارد در این زمینه می تواند به سرعت بالای شبکه کمک کند. خرید پیچ و رولپلاک به میزان کافی را هم فراموش نکنید تا در حین اجرای پسیو شبکه با مشکل مواجه نشوید.

    سعی کنید در کابل کشی ها دقت بالای به خرج دهید و نظم را در آن ها رعایت کنید تا بعد از اتمام کابل کشی با صحنه ای در هم ریخته از کابل ها مواجه نشوید. اگر چنین باشد باید تا خود اتاق سرور اقدام به مرتب کردن کابل ها نمایید. شما باید متراژ دقیق کیستون تا رک را به دست آورید و متراژ کابل را طبق آن اندازه بگیرید. این متراژ اگر دو متر بیشتر باشد به هیچ عنوان به مشکل نخواهید خورد.

    در مورد نصب و آرایش پچ پنل و کیستون ها نیز سعی کنید ظرافت به خرج دهید تا به هنگام پیدا کردن کابل به مشکل نخورید. پس آرایش کابل ها را منظم کنید و چیدمان درستی به آن ها بدهید.

    دلتا تک در خدمت شما عزیزان می باشد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    تماس با کارشناسان