مقاله

انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته

اهمیت شناخت انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته
  • انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته چیست؟ حفظ امنیت جامعه و محیط زندگی از اهمیت بالایی برخوردار است. یکی از لوازم و تجهیزاتی که موجب حفظ صمیمیت می شود، دوربین مدار بسته است. این دوربین ها با ضبط تصاویر محیط و چهره افراد، تمام اتفاقات را ثبت می‌کند و از وقوع جرم و جنایت، تا حد زیادی جلوگیری می کنند. 

    این دوربین ها از بخش ها و قطعات زیادی ساخته شده اند. یکی از قطعاتی که در انواع دوربین های مداربسته و سایر دوربین ها به کار برده می شود، شاتر است. شاطر نقش مهمی در ثبت و ضبط تصاویر دارد. سایت دلتا تک قصد دارد در ادامه شما را با انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته آشنا کند. بهتر است قبل از تهیه هر دوربینی، با شاتر به کار رفته در آن آشنا شد.

    برای دریافت خدمات طراحی شبکه کامپیوتری با کارشناسان دلتا تک در تماس باشید.

    انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته چگونه است؟

    زمانی که نور از طریق لنز وارد دوربین می شود، برای ثبت تصویر باید به سنسور و سایر قسمت های حساس به نور برخورد کند تا بتواند تصویر را بر روی آنها را نمایش دهد. اما نور در راه رسیدن به این سنسورها، به یک دیواره برخورد می کند. این دیواره تا زمانی که عکاس دکمه عکس گرفتن را فشار ندهد، مانع رسیدن دور به سنسورهای عکسبرداری میشود. 

    نام این قطعه شاتر می باشد و وظیفه کنترل نور و مقدار تابش آن به سنسور را برعهده دارد به همین خاطر شاهد انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته خواهید بود. سرعت و نوع عملکرد شاتر تاثیر زیادی بر کیفیت عکسبرداری دارد. شاترها در توابی دوربین های آنالوگ و دیجیتال وجود دارند. شاترها در تصویر دوربین مداربسته دارای انواع مختلفی می باشند. سایت دلتا تک در ادامه شاتر در حسگر دوربین مداربسته را برای شما بیان خواهد کرد.

    برای طراحی نقشه دوربین تحت شبکه با کارشناسان دلتا تک در تماس باشید.

    آشنایی با انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته

    آشنایی با انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته

    شاتر مرکزی

    یکی از انواع شاترهایی که در حسگر دوربین مداربسته و دوربین های عکاسی قدیمی استفاده می شد، شاتر مرکزی می باشد. این شاترها بصورت دایره ای و از جنس فلز بوده و از مرکز به سمت کناره ها باز می شدند و عمل تصویر برداری را انجام می داند. سرعت این شاترها برای دوربین های فیلم برداری، کمی پایین بود و موجب می شد که برای دیدن یک تصویر متحرک، چهره تار باشد. بنابراین این شاتر کاربرد چندانی در دوربین های مداربسته امروزی ندارد؛ زیرا کیفیت فیلم ضبط شده توسط دوربین مداربسته، از اهمیت بالایی برخوردار است.

    شاتر کانونی

    یکی دیگر از انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته، شاتر کانونی است. سطح کانونی عدسی نزدیک ترین فاصله به سنسور است. این نوع از شاترها دارای دو سطح مختلف می باشند و متناسب با نوع فیلم برداری، در این دو سطح حرکت می کنند. زمانی که شاتر در این دو سطح شروع به حرکت می کند، از شکاف ایجاد شده، نور به لنز برخورد می کند و تصویر ثبت می شود. 

    تفاوتی که این نوع شاتر با شاتر مرکزی دارد، این است که در شاتر مرکزی، نور به سرعت به لنز برخورد می کرد، اما در شاتر کانونی، این اتفاق آهسته تر رخ می دهد. این امر موجب می شود که عکس و فیلم های ثبت شده توسط دوربین هایی که مجهز به شاتر کانونی هستند، کیفیت بالاتری داشته باشند. 

    برای پشتیبانی دوربین مدار بسته با کارشناسان دلتا تک در تماس باشید.

    اما نکته مهم در مورد شاتر در حسگر دوربین مداربسته این است که زمان شاتر باید بسیار پایین باشد. بطور کلی میانگین زمان مورد نیاز برای هر شات از یک بیست و پنجم ثانیه( ۲۵/۱) تا یک پنجاه هزارم ( ۵۰۰۰۰/۱) ثانیه متغیر است. هرچه زمان شاتر کمتر باشد، می تواند در یک ثانیه تعداد شات های بیشتری را ذخیره کرده و فیلم دوربین مداربسته شما با کیفیت تر باشد. بنابراین سعی کنید در زمان تهیه دوربین مداربسته، علاوه بر توجه به نوع شاتر، به زمان مورد نیاز شاتر برای ثبت یک عکس توجه کنید.

    اهمیت شناخت انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته

    یکی از مهم ترین موارد در خرید دوربین مداربسته، نوع شاتر حسگر دوربین مداربسته می باشد. به همین دلیل سایت دلتا تک تلاش کرد تا در این مقاله شما را با انواع شاتر در حسگر دوربین مداربسته، کارایی و همچنین سرعت شاتر آشنا نماید.

    برای کانفیگ سوئیچ با کارشناسان دلتا تک در تماس باشید. 

    اگر قصد خرید و نصب دوربین مداربسته را دارید، بهتر است به این نکات توجه کنید و از طریق فروشگاه های معتبر، اقدام به خرید دوربین مداربسته نمایید. برای این امر شما می توانید به سایت دلتا تک مراجعه کرده و با متخصصان این بخش در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را از پشتیبانی دریافت نمایید. 

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *